Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

Are Polarised Goggles Worth It?

Er polariserte briller verdt det?

Er polariserte briller verdt det? Finn ut fordelene med polariserte briller og avgjør om de er verdt å investere i for dine utendørsaktiviteter.

Om du ikkje har støytt på konseptet med polariserte linser før, kan du forvente at dei ser heilt annleis ut enn dine vanlege briller eller sportsbriller. Dette er likevel ikkje tilfelle. Forskjellen ligg faktisk berre i linsa, og du har nok sett dei ulike fargane på linsene om du har tilbrakt tid på fjellet, køyrt forbi landeveissyklistar eller berre sett nokon bruke dei medan dei køyrer. Tru det eller ei, å ha gradientfarga linser er ikkje berre eit motestatement. Om du har vurdert å sjå nærare på polariserte briller, eller til og med investere i eit par, er det nokre spørsmål du sannsynlegvis vil stille deg sjølv. I denne artikkelen vil vi svare på nokre av dei, og det største spørsmålet av dei alle – Er polariserte briller verdt det?

Vi vil også introdusere deg for nokre av våre polariserte briller her hos Powster, som Pulsar Bonus Lens Green Lens Ski Goggles Zeiss SPXTRA™ Lens. Den kjem med to kantlause SPXTRA™ linser i samarbeid med ZEISS og to brilleetui, enkelt utskiftbare via eit magnetisk hurtigskiftsystem som leverer topp ytelse under alle fjellforhold.


Kva er polariserte skibriller?

Er polariserte briller verdt det?

Enten du tilbringer vintrane med å køyre i bakkane på nokre av verdas mest pittoreske fjellandskap eller liker å ta den grøne ruta og nyte dei beste terrengsykkel- eller landeveissykkelstiane, er det ein sjølvfølgje å ha eit par briller eller solbriller som passar til aktiviteten. Men kva med polariserte briller? Ein polarisert linse er ein som er dekt med ein vertikal filter som blokkerer horisontalt lys, som våre Asteroid Bonus Zeiss Lens Snowboarding Goggles. La oss grave litt djupare i det.

Korleis fungerer polariserte briller?

Er polariserte briller verdt det?

Du har sikkert sett ei rekke ulike farga polariserte linser i sportsaktivitetar, spesielt i ski- og snøbrettkøyring, men kva er poenget med dei lurer du kanskje på? Om du er litt av ein snøjunkie, veit du at det kan vere vanskeleg å sjå klart når du ferdast i høg fart, i eit miljø der det er mykje lys som reflekterer av snøen, og sjølvsagt, frå sola. Polariserende briller, som våre Twilight Extra Wide Field Best Ski Goggles, fungerer som eit filter som fjernar den blendande glansen frå lyset som reflekterer av objekt du møter når du taklar fersk puddersnø. I hovudsak hjelper dei til med å redusere effektane av polarisert lys når du prøver å vurdere avstanden framfor deg og sjå etter svingar du må gjere undervegs.

Polariserte versus ikkje-polariserte skibriller

Er polariserte briller verdt det?

Nokon kan meine at det ser ut som eit unødvendig tilbehør å bruke polariserte linsar i briller, men det er mykje meir enn berre eit motestatement. Dei har ein utruleg viktig funksjon som kan hjelpe deg å få mest mogleg ut av dine utandørsaktivitetar, pluss fordelen med å sjå bra ut medan du gjer det.

Fordelar med polariserte linser

Er polariserte briller verdt det?

Som vi nemnde tidlegare, er hovudfunksjonen til polariserte linser å hjelpe til med å redusere gjenskinn, men det er ei lang liste med fordelar med å bruke polariserte briller som gjer dei til ein flott ressurs for ditt snøutstyr. Først og fremst, alle polariserte briller, som våre Supernova balanced™ Toric Lens Best Ski Goggles, som verkar for å beskytte auga dine mot harde strålar – dette førebygg skade eller skade på auga som kan vere sjokkerande og også føre til langvarige effektar på synet ditt. Med polariserte linser vil du også kunne unngå å anstrenge auga, takka vere den reflekterande teknologien som gjer jobben for deg, i tillegg til å få ein betre følelse av dybdeskarphet, og kunne sjå detaljar i snøen slik at du kan unngå hindringar mykje enklare.

Ikkje-polariserte brilleglass

På den andre sida har du vanlege linser som berre dekkjer auga dine og skjermer dei frå rusk, men som ikkje har mange av dei andre eigenskapane som polariserte briller har. Å bruke ikkje-polariserte briller er mest passande for folk som står på snowboard eller ski i dårleg lys der du ikkje får mykje sol, om du ikkje er ein erfaren køyrar, eller om du tilbringer mykje tid med å sjå på telefonen eller kameraet ditt – polariserte linser gjer det utruleg vanskeleg. Sjølv om vi anbefaler å bruke polariserte briller til sportar som ski og snowboard der du er omgitt av snø, er det ikkje 100% nødvendig, det handlar verkeleg om å finne ut kva som fungerer best for deg.

Kva slags linser bør du velje?

Er polariserte briller verdt det?

Fargen på brilleglass kan ha ein betydeleg innverknad på din sportsoppleving ved å tilby ei mengd ulike eigenskapar og fordelar. I denne seksjonen vil vi utforske meininga og fordelane med ulike linsfargar for å hjelpe deg å ta ein meir informert avgjerd neste gong du skal kjøpe eit par polariserte briller. Likevel bør vi legge til at mange av våre polariserte briller her hos Powster kjem med utskiftbare linser, som Zenith Bonus Lens Best Ski Goggles Case Zeiss SPXTRA™ Pro 3L Lens.

Grå og røykfarga linser

Ein flott mellomting både mote- og funksjonsmessig, grå og røykfarga linser hjelper til med å gi ekte fargeoppfatning ved å redusere lysstyrken frå sola og alt den reflekterer av. Ideell for lyse og mørke dagar, er dei eit flott val for alle generelle utandørsaktivitetar, som våre Pulsar Leon Vockensperger Special Editions Bonus Zeiss Lens Silver Lens Ski Goggles.

Brun og ravfarga linser

Den viktigaste fordelen med brune og ravfarga linser er at dei aukar kontrasten og dybdeoppfatninga for å få alt til å sjå litt lysare ut og mykje skarpare. På grunn av dette er dei ideelle for sportar som ski, sykling og fotturar.

Gule og oransje linser

Likt brune og ravfarga linser, jobbar gule og oransje linser for å forbetre kontrasten og dybdeoppfatninga, men spesielt i dårlege lysforhold som skyet eller tåkete vær. Ein utsiktsforsterkar, dei er flotte for aktivitetar som ski og terrengsykling.

Rosa og lyserosa linser

Dei er ikkje berre ein av dei penare alternativa når det gjeld farga linser, men rosa og lyserosa farga linser er faktisk svært effektive til å redusere blålysrays og auka kontrasten i dårlege lysforhold, i tillegg til å forbetre dybdeoppfatninga. Prøv dei på fjellet og sjå sjølv!

Nokon kan meine at vi er partiske, men når det kjem til utandørsaktivitetar som snowboard og ski, veit vi kva vi snakkar om. Derfor har vi nokre av dei beste polariserte brillene på marknaden og trur verkeleg at å investere i eit godt par er definitivt vegen å gå. Om du vil sjå klarare på fjellet, gjere alle dei trekkane du har sett deg føre, bli kvitt gjenskinnet og alle dei unødvendige distraksjonane og ta skikøyringa og snowboardkøyringa di til neste nivå, er dette ein flott stad å starte. Prøv dei, vi lovar, du vil ikkje angre.

Er polariserte briller verdt det?
Er polariserte briller verdt det?

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Abonner på vårt nyheitsbrev

Tilbod, nye produkt og salg. Direkte til innboksen din.