Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

Best Yoga Exercises for Snowboarders

Beste yogaøvelser for snowboardere

Vår siste blogg brøt ned hvordan du kan tilbringe resten og restitusjonstiden når du er ute av sesong, men hva med noen tips for å opprettholde muskelminnet og helsen mens du er borte? POWSTER er her for å bryte ned noen yogaøvelser som, når de legges til din daglige rutine, vil hjelpe med fleksibilitet, restitusjon og styrketrening!

Vi anbefaler på det sterkeste at du tilpasser yogaplanen din best mulig til dine personlige behov, og vi oppfordrer til daglige poseringer på slutten av dagen på bakkene, noe som vil sikre maksimale fordeler før du legger deg. En av fordelene med å omfavne yoga er at du bare trenger en matte og en klar sinnstilstand, hvis du ønsker det kan du til og med delta ved siden av bakken!

Så vi har den beste tiden (kvelden) og utstyret som trengs (bare en matte), så hvilke poseringer er best? La oss starte med en enkel pusteøvelse:

Nadi shodhana (pusting gjennom vekselvis nesebor)

Vekselvis neseborpusting tilhører ikke bare yoga, det brukes ofte i oppmerksomhet og avslapning

metoder for å hjelpe til med å roe ned kroppen og sinnet. Etter en lang dag på bakkene, kan dette være den perfekte måten å senke adrenalinnivået før du legger deg!

Som navnet antyder, er vekselvis neseborpusting den fokuserte praksisen med å puste gjennom vekselvis nesebor, en side om gangen.

  1. Bring høyre hånd opp til nesen din og flytt pekefingeren og langfingeren ut av veien. Plasser tommelen på høyre nesebor.
  2. Med dette neseboret dekket, lukk øynene og pust ut fullstendig og sakte gjennom venstre nesebor.
  3. Når du har pustet ut fullstendig, slipper du høyre nesebor og legger ringfingeren på venstre nesebor.
  4. Pust dypt og sakte inn fra høyre side. Sørg for at pusten din er jevn og kontinuerlig.
  5. Når du har pustet inn fullstendig, pust ut gjennom høyre nesebor.
  6. Slipp ringfingeren og lukk høyre nesebor med tommelen igjen. Pust inn fullstendig og pust ut fullstendig gjennom venstre nesebor.
  7. Gjenta hele prosessen to eller flere ganger.


Katt-Ku Pose (Marjaryasana/Bitilasana)

Denne posituren er perfekt for å hjelpe deg med å skape en bedre balanse og holdning, øker koordinasjonen din, hjelper til med å strekke viktige muskler og hjelper til med å roe sinnet. Alle nødvendige krav for skiløpere og snowboardere! Nå over til instruksjonene:

  • Bring hendene under skuldrene og knærne under hoftene.
  • Pust inn mens du senker navlen mot bakken og løfter hjertet og hoftene mot himmelen i Bitilasana (Ku Pose).
  • Spred over skuldrene og sittebeina.
  • Pust ut mens du runder øvre rygg mot himmelen, senker blikket til navlen og presser hendene og føttene inn i bakken i Marjaryasana (Katt Pose).

Yogi Squat

Bygget for å hjelpe til med å strekke og åpne hoftene og korsryggen, perfekt etter en dag med snø! Denne øvelsen vil hjelpe til med å redusere stivheten dagen etter og redusere belastninger som uunngåelig skjer under en lang sesong eller ferie på fjellet!

1) Begynn på føttene, huket ned med halebenet mellom anklene og hendene i bønn ved brystet.

2) Fortsett å presse hendene sammen mens du samtidig presser albuene mot innersiden av lårene.

3) Hold og pust i 30 sekunder.

Vi håper at disse 3 enkle øvelsene hjelper deg når du skal ut på ski eller snowboard neste gang, men hvis vi har utelatt en av favorittene dine, vennligst gi oss beskjed!

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Abonner på vårt nyheitsbrev

Tilbod, nye produkt og salg. Direkte til innboksen din.