Skip to content

Cart

Your cart is empty

Best Ski Resorts In Europe For Intermediates

Beste Skisteder I Europa For Middels

Så du har lært tauene og er klar til å fly ned greener og blues med letthet og selvtillit? Ta tak i stavene og følg denne ekspertguiden til de beste skistedene i Europa for middels.
De Mest Utfordrende Skistedene I Europa Reading Beste Skisteder I Europa For Middels 9 minutes Next Slik bytter du brilleglass

Så du har fått taket på det og er klar til å fly gjennom de grønne og blå med letthet og selvtillit. briller av sølv, beste snøhjelm, skibriller, ta tak i skistavene og følg denne ekspertguiden til de beste mellomliggende skistedene i Europa.

Best Ski Resorts for Intermediates

Portes du Soleil / Morzine, Frankrike

Sentrert rett i midten av den vidstrakte Portes du Soleil, er Morzine et fristed for skiløpere og ryttere på alle nivåer. Men ettersom de fleste løyper på Morzine er middels, er det spesielt magisk for øvede skiløpere som har tenkt å utvikle ferdighetene sine på blå og røde løyper. På tvers av regionens 600 km med løyper, er det 119 blå løyper å utforske, som vil hjelpe deg raskt å vokse fra nybegynner til ekspert. Med en ydmyk og innbydende følelse, er Morzine ideell for de som søker en typisk alpinferie. Siden det er nær den fransk-sveitsiske grensen, er området kjent for sitt fantastiske kjøkken på toppen av fjellet og sin strålende utsikt.

Powster anbefaling: Hvis du vil fordype deg i det lokale kjøkkenet, trenger du ikke lete lenger enn La Ferme de la Fruitière, omtalt i Michelin-guiden for 2022. Fra Abondance, Tomme til Reblochon, tar dette osteparadiset vin- og ostekveld til en ny nivå av utendørs, god mat..

Tignes, Frankrike

Tignes

Tignes er et utmerket feriested for middels skiløpere og ryttere, med forskjellige supersnøsikre blå og røde i alle sektorer. De beste stedene for mellomprodukter er alle nær sentrum av landsbyen; for eksempel kan du enkelt få tilgang til den blå Combe-bakken nær Le Lac og Val Clarets raske røde Double M. Pass på å ikke gå glipp av terrenget høyere opp, da Grand Motte-breen har noen av de mest snøsikre skiene i Europa. Med mer enn 100 røde og blå løyper her: du kan gå på ski i et nytt område hver dag og fortsatt ha mer å oppdage neste gang. Det beste er å kunne sette av gårde og utforske mektige Val d'Isere på den andre siden av området. muligheter ser ut til å fortsette og fortsette i disse delene, og vi kan ikke få nok av dem..

Powster-anbefaling: The Marmotte Arms regnes som alles favoritt lokale bar. Du vil bli ønsket velkommen med åpne armer for å nyte håndverksøl, brennevin og øl og nyte gourmet-pub! Alt mens live afterski-musikk er lydsporet til oppholdet ditt.

La Plagne, Frankrike

La Plagne

Det vakre skistedet La Plagne ligger i hjertet av Paradiski-området, og tilbyr frodig skog på ski og fantastisk utsikt over Mont Blanc. La Plagne er et av få feriesteder hvor du kan gå rundt i hele området rent på blå løyper. Det er et middels paradis med 74 blå (til sammenligning er det bare 9 greener, 33 røde og 18 svarte løp). De fleste nedfarter er på middels nivå og ligger høyere enn 2000 meter, tilgjengelig med verdens største taubane! Det livlige nattelivet og mengden av restauranter dekker alle baser for å slappe av etter en lang dag på fjellet.

Powster-anbefaling: For å oppleve utsikten over det høyeste fjellet i Europa mens du er på farten, kjør den lengste bakken i La Plagne Mont Blanc. Ett ord, Bliss..

St Anton, Østerrike

St Anton

Med sitt formidable ekspertterreng, imponerende snørekord og legendariske afterski, er St Anton-am-Arlberg en av alpints sanne tungvektere. St Anton har rykte på seg for å være et fantastisk feriested for trygge mellomprodukter, men mindre egnet for engstelige. Det er noen enkle blå løyper, men de har en tendens til å være relativt isolerte og å komme til dem kan innebære betydelig planlegging for å unngå vanskeligere seksjoner. Hvis du har noen uker med rødløype, er St Anton's en ideell base for å utvide repertoaret ditt. Start på blues, som sannsynligvis ville vært rødt i Frankrike, med tanke på Antons rykte for å skru opp vanskelighetsgraden  

Powster-anbefaling: En romantisk date night-idé kan være å ta en kanefart med hest om kvelden til den gamle jegerkroen i Verwall Valley-skogen.

Courchevel, Frankrike

Courchevel

Courchevel er et middels paradis for skiløpere, og slektninger nybegynnere kan besøke alle deler av denne fantastiske dalen på blå og røde løyper, som utgjør 75 % av 3 Vallees-skiområdet. Intermediære favoritter liker områdene rundt Courchevel 1650 og Saulaire, med sine moderne heiser og snøpleiefasiliteter som sikrer førsteklasses skikjøring hele sesongen. De tre Vallees skianlegg er rikt med blå og røde farger. Et av de største sammenhengende skiområdene i verden, det 600 km lange 3 Valleys skiområdet tilbyr endeløse løyper for middels skiløpere som håper å komme videre til neste nivå. Skiområdet er godt tilrettelagt og lett tilgjengelig. Courchevel er en fantastisk base å utforske; du kan tilbringe noen gode dager på ski alene i nærområdet. Den røde Combe Saulire er en favorittløype. Starten er bratt, men det hele er strålende bredt og åpent.

Powster-anbefaling: Unn deg selv landsbyens overdådige og eksklusive outlet-butikker, fra Balenciaga til Gucci til Dior, og vær blant de berømte som rusler rundt i Courchevels 1650.

Val d'Isere, Frankrike

Val d’Isere

Val d'Isère-siden er bedre for mer rolige mellomprodukter på jakt etter vidåpne cruising. Val d'Isère tilbyr mellomprodukter et eksepsjonelt utvalg av terrengalternativer fra tidlig middels til avansert. Col de l'Iseran-breområdet byr på milde, vidåpne blå løyper. Solaise tilbyr progressive, spredte stier, og er også en kjent sone for middels. Mer avanserte mellomprodukter har mange alternativer; de ønsker å teste motet sitt på World Cup-utforkjøringen, som har morsomt, bølgende terreng, eller dra til Bellevard, med en rekke mellomliggende terrengalternativer.

Powster-anbefaling: Å besøke Vals La Folie Douce er et MUST! Hjem til enestående og legendarisk After-Ski vil du ha tiden i livet ditt til å danse på bordene og observere danserne, musikerne eller til og med akrobatene!!

Sauze d'Oulx, Italia

Sauze d’Oulx

Sauze d'Oulx er malt med blå og røde renner som strømmer nedover fjellsiden. Selve størrelsen på Melkeveien er sjokkerende - med 400 km med løyper over skiområdet vil du gå tom for damp før du går tom for løyper i disse delene. De lokale løypene er brede, åpne og luksuriøst velpreparerte, mest lettvint i blå løyper når du nærmer deg byen. De mest populære stedene må inkludere Gran Pista; denne lange, røde trekanten har tette kanter, noe som gir en raseaktig avslutning på dagen. Ta en gondol til Sestriere for å få mest mulig ut av lange røde som #79 eller #80, som er gøy med lårbrenning, eller foreta en knall dagstur over til Montgenévre i Frankrike – legg til et par blå eller svarte farger for å endre tempoet langs veien.

Powster-anbefaling: For å få en smak av Italia, vil La Grotta Pizzeria garantert blåse sokkene av deg med sine appetittvekkende vedfyrte pizzaer. Det er Amore.

Les Arcs, Frankrike

Les Arcs

Les Arcs er et spesialbygd feriested laget plettfritt. Les Arcs er mye ski-in/ski-out og har utmerkede forbindelser og bunter med mellomliggende bakker, noe som gjør skikjøring fra landsbyen din og ned igjen stressfri. Gå på ski noen av de mest snøsikre bakkene i regionen opp på breen, hvor en lang, bratt rød sveiper ned fra 3417m for en sikker adrenalinøkning. For en morsom løpetur inn i 1800 og Vallandry, kan du gå på ski i de røde Reches eller Myrtilles, deres lange, brede bakker lar deg gå for fullt. Mer utfordrende bakker er aldri for langt unna Aguille Rouge er den lengste røde nedfarten på kontinentet på 8 km. Det er også mange mykere ruter, som den skogkledde Mont Blanc-bakken inn til Arc 1600 og Foret som går inn i Vallandry. Da er Paradiski din østers!r!

Powster-anbefaling: Slapp av ved Taj-I-Mah-hotellets spa med fantastisk fjellutsikt. Slapp av i bassenget eller unn deg en massasje, du vil komme deg uthvilt og klar for en ny dag på ski..

Saalbach, Østerrike

Saalbach

Landsbyen Saalbach er Østerrikes nest mest populære turistmål med god grunn. Den er perfekt for lange dager i fjellet, cruise milevis langs rolige blå og teste røde løyper. Det er forbundet med den tilstøtende byen Hinterglemm og nærliggende Leogang for å gjøre det ekspansive Ski Circus-området til den største fjellkretsen i landet. De raske heisene gjør det svært enkelt å reise rundt i Østerrikes største skiområde. Å reise rundt i skisirkuset på en dag er ganske gjennomførbart, eller du kan gjøre hver seksjon i avdrag gjennom hele ferien. Anlegget har en rik historie med ski som går tilbake til så tidlig som i 1898, og mer nylig var det vertskap for verdensmesterskapet i alpint i 1991. Det er en liten, men likevel travl landsby med en livlig atmosfære og minimal trafikk. Siden den er kompakt, er alt du trenger aldri mer enn en kort spasertur unna.  

Powster-anbefaling: Feriestedet er kjent for sin fantastiske afterski, og lokalbefolkningen er alltid klar for en fest. For en skikkelig følelse av festen, får du danse hele natten på Castellos glitrende og stroboskopiske dansegulv. Øl selges for 2,50 til 6 rundt feriestedet, så det er ikke fullt så dyrt som de franske Alpene. Bonus!s!

Davos, Sveits

Davos

Davos' enorme skiområde tilbyr utrolig variasjon for å holde deg opptatt gjennom hele ferien. Parsenns Super Runs forbinder Davos med Klosters og de videre delene av Prättigau-dalen, inkludert Serneus og Küblis. Lange, cruisende røde kjennetegner løypene du vil møte, og rutene over Parsenns fjell er spesielt lovende. Løypene er generelt ikke for bratte, men har enkelte utfordringer. Super Runs er flotte for turer, og du kan ta toget hjem til Davos (inkludert i heiskortet ditt) på slutten av dagen.

Powster-anbefaling: Du kan også følge skiløypene til Sir Arthur Conan Doyle, som gikk på ski her for over hundre år siden og berømt tok skiturruten til nærliggende Arosa.

Disclaimer

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.