Skip to content

Cart

Your cart is empty

The Most Expensive Ski Resorts on the Planet

De dyreste skistedene på planeten

Kast inn gourmetmat, designerinteriør, sjåførdrevne transporter og kosetjenester; det er lite annet å gjøre enn å gå på ski... og kose seg. Så la oss dykke inn og utforske de dyreste skistedene på planeten!
Summer Skiing in the US and Canada Reading De dyreste skistedene på planeten 12 minutes Next Den ultimate guiden til sommerski

Skiferier har lenge vært verdsatt av prestisjetunge kretser fra kongelige til Hollywood. Denne sporten oppmuntrer de atletiske typene til å fly ned løyper, haste ut av helikoptre og sluke gourmetmåltider på solfylte terrasser før de drar tilbake til storslåtte hoteller eller overdådige hytter.

most expensive ski resorts

Selv om fjellopplevelsen ikke er billig, selv på et budsjett, er det måter å berike opplevelsen din ytterligere, avhengig av hvor dype lommene dine går! Kast inn gourmetmat, designerinteriør, sjåførdrevne transporter og kosetjenester; det er lite annet å gjøre enn å gå på ski og kose seg. Så la oss dykke inn og utforske de dyreste skistedene på planeten!!

Uansett hvor du velger å gå på ski eller snowboard, sørg for at du LEVER FULLT og har på deg den kuleste og rimeligste ytelsen beskyttelsesbriller på markedet, blend inn med fjellmote-eliten og sjekk ut vår grønn linse skibriller.

 St Moritz, Sveits

St Moritz

Det sveitsiske feriestedet St Moritz er kjent som et av verdens mest luksuriøse (og, som standard, dyre) feriesteder. Den useriøse luksusen kan attesteres i femstjerners hotell- og hytterom. St Moritz-hoteller varierer fra $99 til $921 per natt med et gjennomsnitt på $198, mens de fleste ferieleie vil koste $220 til $500 per natt for hele hjemmet, og legger til en stor sunn skje med storhet til en allerede velstående en-av-en-slag tur. Du vil stå på ski sammen med de mange rike og berømte som besøker denne byen for å oppleve en runde av luksus. Opplev storhøydeski med stil, med en lekeplass på rundt 354 km med løyper.

Powstersin 5-stjerners anbefaling: La Marmite er en av de fineste fjellrestaurantene i Europa. Du vil spise med fantastisk fjellutsikt mens du smaker på deilige trøfler, kaviar og Bellinis, og skaper en eksklusiv eskapade.

 Zermatt, Sveits

 Zermatt

Zermatt er et av de mest luksuriøse skistedene i verden. Som et av Europas mest omfattende og imponerende skiområder vil du finne det etter din smak, selv om du er nybegynner eller erfaren ekspert. Du vil gjette dette i det øyeblikket du går nedover de sjarmerende, gågatene med designerbutikker og eventyrlys. Noen spennende høydepunkter for å spre pengene dine på og utenfor bakkene kan være alt fra en helikoptertur med Air Zermatt til vin og servering på verdensberømte fjellrestauranter som Chez Vrony. Den strålende ikoniske utsikten over Mount Matterhorn gjør det verdt å betale de store pengene, siden du vil føle deg en million miles hjemmefra med sin nesten tegneserieaktige topp.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Ta en flytur med en tandem paraglider og få et fugleperspektiv av landsbyen Zermatt. Flere selskaper tilbyr denne tjenesten, og det er ikke så skummelt som det virker!

Aspen, USA

Aspen

Bli med popstjernene, filmstjernene og megarike A-Listers som drar til Aspen i Rocky Mountains Range for å støve av Prada-skiene og Gucci-vottene. Berømt for sin elegante Aspen er notorisk kjent som USAs mest luksuriøse feriested. Du vil imidlertid bli mer imponert over størrelsen på terrenget og de omhyggelig velutviklede bakkene, ettersom du kan gå på ski over de fire skistedene som utgjør Aspen Snowmass. Du kommer deg fra sted til sted via et avansert heissystem, selv med den ekstra luksusen med oppvarmede gondoler! Stopp ved de hyppige popup-champagnebarene på vei til Apres-festlighetene. Aspen har et livlig natteliv, med flere private medlemsklubber, med de som søker det øvre sjiktet av eksklusivitet.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Lei en luksusbolig – utforsk egenskapene Airbnb Luxe og VRBO har å tilby. Hvis du er ute etter en mer fullserviceopplevelse, tilbyr Airbnb Luxe reisedesignere som kan ordne tilleggstjenester som rengjøring, sjåfør og barnepass, for å nevne noen. Utvalgte VRBO-utleier tilbyr også concierge-tjenester..

Courchevel, Frankrike

Courchevel

Courchevel er det ultimate vinterlandskapet for de ultrarike. Som et av de dyreste skistedene i verden, feriestedet tilbyr ski i verdensklasse, eksklusive spisesteder og et livlig natteliv. Det er verdens største sammenhengende skiområde som dekker hele 650 km. Løypekjørerne er opptatt hele natten med å stelle ryddige bakker for morsomme dager med ski og snowboard.

I tillegg til luksusen er Courchevel et av de få skistedene med sin egen flystripe og heliport, slik at du kan ankomme Courchevel med helikopter eller privat jetfly. Når du rusler nedover 1850 Courchevel, vil du se alt fra femstjerners hoteller til eksklusive designerbutikker! Det er ingen overraskelse at det er flest femstjerners hotell i Frankrike, alle barer Paris her. Det er også de mest Michelin-stjernede restaurantene å velge mellom i Frankrike! Så himmelen er grensen med fine matopplevelser for å tilbringe kveldene i salig ekstravaganse.

Powsters 5-stjerners anbefaling: For de øyeblikkene utenfor fjellet, kan du tilbringe tiden din i et av de mange luksuriøse spaene og nyte den ultimate avslapning og velvære. Prøv femstjerners hotellspaet Le Chabichou; utstyrt med alt fra et svømmebasseng, dampbad, badstue, isfontene og en sansedusj, vil du være den mest avslappede du noen gang har følt!

Whistler Blackcomb, Canada

Whistler Blackcomb

Du vil finne Whistler på toppen av alle ski- og snowboardkjøreres bucket list! Det er en atmosfære av overflod i de eksklusive restaurantene og de luksuriøse overnattingsstedene som tilbys, og får rykte for å være et av de mest eksklusive feriestedene i verden. Skianlegget har de perfekte forhold for alle ferdigheter, med alt fra høye åpne boller og skogsløyper til vågale og svimlende løyper! Det er gode muligheter til å ta ferien opp et hakk: hvorfor ikke prøve Heli-picnics, eller enda bedre, Heli-golf eller Heli-fishing ? 

Powsters 5-stjerners anbefaling: Gi Whistler Blackcombs mest eksklusive leksjonsprogram en sjanse! Du vil bli sammenkoblet med en olympisk ski- eller snowboardutøver for en privat leksjon. Følg i sporene deres, lær teknikkene deres og hør historiene deres.

Gstaad, Sveits

Gstaad

Den foretrukne vinterdestinasjonen til Marlene Dietrich og Madonna, Gstaad, er ikke fremmed for jetsettet. Gstaad skapte seg et navn som et av Sveits mest fasjonable skisteder, og byttet kubuene sine mot motehus, hotell med tårn og kjente innbyggere. Men for alle sjokolademakerne og urmakerne som står langs promenaden, handler ikke alt om den sosiale scenen. Det var tross alt de ruvende fjellene som trakk publikum i utgangspunktet. Med et rykte for pålitelig snøfall nyter feriestedet lange skisesonger, ikke minst på isbreen som er åpen nesten hele året.

Byen har også genuin alpin sjarm, ettersom praktisk talt alle bygningene er i chalet-stil, avkjølte pepperkakehus under et teppe av snø. Gstaad i Sveits, som ble kalt oasen av ro av den sosiale arvingen Paris Hilton, skylder mye til selskapet det inviterer. Feriestedet legger stor vekt på å beskytte privatlivet til sine velstående gjester, hvis rikdom er skjult bak trefasader. VIP-er drar nytte av feriestedets diskrete luksus og nærhet til det dagligdagse livet. Den byr på alle pyntene til en fancy europeisk ferieby: myke, pudderaktige bakker, fantastiske turstier, fancy restauranter, luksusbutikker og nesten uoverkommelige hytter og hoteller.s.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Gstaad er kjent for sine luksushoteller, inkludert Grand Hotel Park, Alpina Gstaad, Gstaad Palace, Grand Hotel Bellevue, Hotel Olden og Arc En Ciel.

Lech, Østerrike

Lech

Som de andre feriestedene nevnt i denne listen, er Lech rik på sin luksuriøse fjellopplevelse. Men hva gjør at Lech skiller seg ut fra resten?

Lech skianlegg er det mest eksklusive feriestedet i Østerrike, og viser gammeldags alpin sjarm og en førsteklasses følelse. Foretrukket av kongelige, kjendiser og internasjonale jetsettere, er en luksusskiferie i Lech lik diskret overflod. Ta turen hit hvis du er ute etter en sofistikert ferie med suverene velpreparerte mellomløyper, kanefart og vakker natur. Som en del av Arlberg skiområdet, blir skiløpere i Lech behandlet med over 350 km med spennende terreng og løyper. Dette gjør Arlberg større enn skiområdet Espace Killy, Frances som inneholder feriestedet Tignes og Val d'Isere. Lech har mange flotte aktiviteter for å sikre din luksuriøse skiferie.

Lech er det eneste feriestedet i Østerrike som tilbyr dedikerte Heli Skiing-pakker, og siden det er allment sett på som en av de beste destinasjonene over hele verden for off-piste ski, er det et bedre sted i Europa å oppleve en slik spenning. De har to flotte topper å nyte. Du kan ta på deg Mehlsack hvis du er en avansert skiløper, mens middels skiløpere fortsatt kan nyte opplevelsen ved å ta på Schneetäli-Orgelcharte.

Den mest kjente butikken i Lech er luksusvarehuset Strolz. Strolz huser internasjonale luksusmerker og en sportsbutikk hvor skistøvlene dine kan tilpasses for ultimat komfort. I 2008 ble Lech kåret til World Gourmet Village ved Vöslauer-Falstaff Awards. 8 år har gått siden Lech vant denne prisen, og flere fine dining-restauranter har blitt lagt til siden. Lech er blant de beste kulinariske feriestedene i Alpene. De enestående restaurantene tiltrekker kjennere av god mat fra hele verden. To restauranter verdt en ekstra spesiell omtale er Schaulhus og Hûs Nr. 8.8.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Hvorfor ikke ta del i Mercedes Benz offroad-opplevelsen Her vil du ta de fineste terrengtilbudene fra det prestisjetunge Mercedes-Benz-merket gjennom en rekke tøffe fjellhindringer for å teste bilen til sitt fulle potensial, alt erfaren i en luksuriøs og behagelig miljø..

 Vail, USA

 Vail

Vail, et annet feriested i Colorado, har kommet seg til denne verdsatte listen. Det er ikke rart at folk besøker fra fjern og nær for å oppleve skikjøring i verdensklasse, overdådig luksus og aktivitetstilbud på og utenfor fjellet. The Four Seasons regnes som den ultimate luksuriøse innkvarteringen på skianlegget. Som gjest vil du bli behandlet med førsteklasses service og tilgang til mange fasiliteter, inkludert et utendørs svømmebasseng, en badstue og to boblebad.

Vail har en berømt anseelse for sin luksus, varierte terreng og enorme moderne heissystem. Den er også velsignet for å levere jevn snø av høy kvalitet. Du vil sannsynligvis få minst én pudderdag, så hvis du liker det bratt og dypt, er feriestedets treløp og backcountry-områder (off-piste) perfekte for deg! Når du kombinerer utmerkede skiforhold med fasiliteter i verdensklasse, eksklusiv luksus og bekvemmelighet, er du på en vinner.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Føler deg vågal Hvorfor ikke prøve Vail's Valley Paraglidingg å ta inn den vidstrakte, spektakulære utsikten over Vail-dalen på en tandem-paraglidingflyvning. De utvidede solnedgangsflyvningene er drømmeaktige!!

Cortina, Italia

 Cortina

Cortina har lenge regjert som dronningen av de italienske Dolomittene. Det er kjent for sin glitter og glamour og er et av Italias mest luksuriøse skisteder. Ligger i den solfylte Ampezzo-dalen med de fantastiske omkringliggende Dolomittfjellene, vil du finne at Cortina serverer alle dine luksusbehov på et fat. Det er det perfekte stedet for de som liker de finere tingene i livet, takket være den elegante og livlige atmosfæren og overfloden av fine spisesteder, inkludert Michelin-restauranter. Cortinas skiområde er en del av et av de største sammenkoblede skiområdene i verden som alle ski- eller snowboardkjørere bør besøke minst én gang. Fra uberørte bakker til løyper på olympisk nivå, kan du prøve noen av bakkene der de beste av de beste har konkurrert.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Alternative, spennende snøaktiviteter som kan praktiseres i Cortina inkluderer fettsykling og snøkiting. Skøyter og curling kan trenes på Cortinas olympiske isstadion både sommer og vinter. Foruten en 30m x 60m skøytebane, har Ice Stadium en bar, et solarium og en lekeplass for barn.

Megève, Frankrike

Megève

Sist, men ikke minst, er Megève også en av de mest eksklusive luksusskidestinasjonene i Alpene, men dens rustikke sjarm og gammeldags europeisk glamour vil vinne over de som ikke er interessert i prangende. Anlegget har et enormt skiområde på 300 km med løyper for alle nivåer, og nyter vakre omgivelser under Mont Blanc. Det kan også skryte av over nitti restauranter, inkludert åtte med Michelin-stjerner, og kanskje på grunn av dette fortsatt et veldig fransk feriested, med britiske skiløpere som utgjør omtrent ti prosent av gjestene. Tenk deg at du leter etter raffinement kombinert med sjarmerende ro og å unngå de travlere folkemengdene som overvelder andre feriesteder som Courchevel.

I så fall vil Megève gi en perfekt ramme for en romantisk ferie eller familiesentrert luksusferie. Reisende som setter pris på et mer diskré utvalg av luksus kombinert med lokal autentisitet, vil nyte godt av det den elegante byen tilbyr. Fra uformelle spaserturer rundt de brosteinsbelagte gatene til turer med hest og vogn i snøen, drinker og levende musikk, det er mye å gjøre etter en hel dag i pudderet.

Powsters 5-stjerners anbefaling: Megève er faktisk kjent for sin jazzscene: Les 5 Rues jazzbar er et legendarisk sted i byen for minneverdige liveopptredener, og de serverer også mat og drikke.

Disse ti dyreste skistedene i verden ligger på begge sider av Atlanterhavet, og gir deg en sjanse til å hoppe over dammen for nye og spennende satsinger eller holde den lokal og ta fjellopplevelsen din opp et hakk. Hvis du føler deg ekstravagant og ønsker å oppleve den ultimate luksusen, kan du dra til et av disse skistedene for en utrolig tid og skape livslange minner en gang i livet.

disclaimer

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.