Skip to content

Cart

Your cart is empty

Most Challenging Ski Resorts In Europe

De Mest Utfordrende Skistedene I Europa

Ikke mange ting er så gledelig som den adrenalinfylte, lårbrennende følelsen av å gå på ski. Ikke bare et steg opp fra den milde cruiseturen rundt pent pistede bakker, men ved å forsterke opplevelsen ti ganger, kan du oppleve den sanne betydningen av ekstremsporten.

Ikke mange ting er så gledelig som den adrenalinfylte, lårbrennende følelsen av å gå på ski. Ikke bare et steg opp fra den milde cruiseturen rundt pent pistede bakker, men ved å forsterke opplevelsen ti ganger, kan du oppleve den sanne betydningen av ekstremsporten.

most challenging ski resorts

Selv om det kan være skumle øyeblikk underveis: å fange en leppe i høy hastighet eller bena som skriker mot den 200. mogulen: du vil fly høyt på buzz som får deg til å komme tilbake for mer.

Hvis du vil ta de mest utfordrende skibakkene i Europa, så ta med Powster's beste skibriller, skibriller, snøbukser, snøjakke sammen og kom på eventyr om du tør! Tror du kan ta det?

Verbier

verbier

Verbier er allment sett på som et av Europas mest utfordrende skisteder på grunn av det bratte terrenget utenfor bakken og hele 103 km med svarte løyper! Verbier er kjent for sitt off-piste pudder og lange mogulfelt. De fleste løyper som ville være svarte i mange alpinanlegg er klassifisert som reiseruter her, noe som betyr at de er merket, men ikke vedlikeholdt eller kontrollert. For de som ønsker å krysse av for den mest utfordrende betydningsfulle reiseruten fra pengelisten, ta turen til Chassoure Gondola og takle Tortin'. Denne nordvendte bollen er eksepsjonelt skyggefull, med velformede gigantiske moguler, ikke for den nervøse mellomliggende! Utover de 410 km med terreng i verdensklasse, er Verbier en av Europas største heli-ski. Petit Combin, Rosablanche, Trient-breen eller Pigne d'Arolla er noen av landingssonene for heliskiing rundt Verbier som tillater lange uforglemmelige løyper langt vekk fra folkemengdene.ds.

Test tapperheten din på disse beryktede løpeturene::

  • Rock n Rolll
  • Baksiden av Mont-Fort
  • Forsiden av Mont Gele
  • Skilpadde tilbake

Val d'Isere

val d isere

Val d'Isere er der oppe med de mest populære skistedene i verden, mange blir lokket inn av den sprellende feststemningen, men noen blir forsterket av det mest utfordrende terrenget på planeten. Selv om Val d'Isère kanskje ikke tiltrekker seg den samme typen knotete skiløper som Chamonix, den typen som ikke vil gå ut uten tau, isøks og stegjern, er det uten tvil et av de mest utrolige stedene for eksperter å gå på ski i verden . Med World Cup-løyper, åpne pudderfelt, freeride terreng, fantastiske reiseruter, couloirs og massevis av liftservert off-piste, tilbyr Val d'Isère et enormt utvalg av terreng. Det vil være nok til å holde deg interessert i flere uker om ikke måneder. . 

Topptips: Hvis du vil ha en off-piste-utfordring, ta turen til de bratte couloirene rundt La Grande Balme. Husk å ta med beste snøhjelm, alltid beskytte deres sikkerhet

Avoriaz - La Chavanette

avoriaz

Avoriaz er et utmerket valg for erfarne skiløpere og snowboardere, siden den har flest svarte løyper i Portes du Soleil. Hauts Forts-sektoren er stedet å ta turen til, med tre lange svarte på rundt 1000 meter vertikale og mange off-piste-varianter. Med legendariske moguler i bilstørrelse og en spennende stigning på 76 % som inspirerer navnet, kommer The Swiss Wall til den mest utfordrende Resort Hall of Fame! Du finner den på grensen mellom Sveits og Frankrike, tilgjengelig med Avoriaz eller Les Crosets og Champery.  

Den beryktede sveitsermuren får kanskje all omtale, men hvis du liker lange svarte mogul-løyper, bør du prøve Combe du Machon i området Les Hauts Forts, som er minst like utfordrende og ofte har bedre snø. . 

Chamonix

chamonix

Chamonix har dominert spillet for verdens beste skiløpere og ryttere i over et århundre. Den har 41 km med svarte nedfarter, med uendelige og varierte freeride-muligheter. Hjem til en World Cup-utforbane med mye utfordrende off-piste terreng, er Chamonix virkelig en toppkonkurranse for å teste ferdighetene dine. Du kan teste grensene dine i Vallée Blanche eller prøve off-piste på Grands Montets-breen. Eller prøv Mer de Glace, en fantastisk 12-mile-pluss off-piste-løype fra toppen av 12 599 fot Aiguille du Midi til Chamonix. Sterke mellomprodukter kan takle dette, mens ekspertene vil skli ned 40-graders bakker som Couloir du Dru og Rectiligne.

St Anton

st anton

Selv om St Anton er beryktet for sin after-scene, er det også et av Europas mest utfordrende skisteder. Den holdt verdensmesterskapet i alpint i 2001 og arrangerer fortsatt verdenscuprenn. Du vil finne 30 herkuliske svarte løyper å utfordre deg selv på, og off-piste-terrenget vil garantert holde deg opptatt også. De flotte pudderdrop-inene utenfor Valluga og ned mot Zürs er en fantastisk opplevelse på en pudderdag. C

Courchevel

Courchevel

Erfarne skiløpere på en Courchevel-skitur er kjent med en overveldende mengde terrengmuligheter. Den vågale skikjøringen i de tre dalene vil etterlate utfordringssøkere som ønsker mer og mer. Fra bratte, spennende svarte løyper til dristige off-piste-utfordringer, det er en overflod av moro å ha for de beste ski- og snowboardkjørerne. Courchevels Grand Couloir er utvilsomt den bratteste svarte bakken i de 3 dalene! Etter å ha navigert den bratte stien, bit tennene sammen og start ut i den mest utfordrende løpeturen i de 3 dalene: 692m lang, 350m høydefall og 85% maksimal gradient.

Mayrhofen

Mayrhofen

Som en ekspert som er sulten på den neste større og bedre utfordringen, vil Mayrhofen vise seg å klare oppgaven med å ta egoet ditt ned et hakk. Mayrhofen er hjemsted for Østerrikes bratteste bakke, 78% Harakiri-løypen, som med rette har et rykte på seg som en veldig bratt og utfordrende løype. De svarte er mye mindre skremmende andre steder, men det er noen enorme off-piste i området etter fersk snøfall. Avanserte skiløpere vil ønske å øke milene ved å besøke så mange andre feriesteder i Zillertal som mulig, men vær oppmerksom på at ingen byr på alvorlige utfordringer for eksperter. Så du vil ta turen til de nordlige skråningene av Knorren-fjellet for en neglebitende opplevelse..

Alpe D'Huez

Alpe D’Huez

Selv dyktige vinteridrettsutøvere vil ikke kjede seg i Alpe d'Huez. De lange, svarte løypene rundt Pic Blanc og mye åpent terreng for frikjøring byr på utfordringer for alle ferdighetsnivåer. En reell fordel for profesjonelle: de fleste breløyper i stor høyde er merket som svarte løyper, med god grunn. De avanserte skiløperne har derfor den beste snøen for seg selv. Skiområdet Grand Domaine har mange lange og utfordrende løyper for de som leter etter en lårbrennende løype; det er 27 røde og 17 svarte løyper.

'Le Tunnel'-løpet under Pic Blanc-taubanen har en standard 'svart' bratthet, og er ikke for sarte sjeler. Snøen kan være tøff om morgenen fordi det bare blir sen ettermiddagssol, noe som resulterer i supermogully på ettermiddagene. De som innser at de kan ha bitt av mer enn de kan tygge, kan "rømme" ut på kattebanen for en mindre utfordrende rute nedover. Husk at denne løypa kan bli gjenstand for flere siste liten stenging på grunn av tilstandsendringer.

Andermatt

Andermatt

Andermatt har enorme 29 km med svarte løyper og en grenseløs mengde utfordrende off-piste terreng. Dette gjør det til et av de mest ettertraktede skistedene for erfarne skiløpere og snowboardere. For den beste freeride-ski, hvorfor ikke gi Gemsstock Mountain den gode gamle college-prøven. Det er mange bratte nedstigninger og vertikaler å utforske med en lokal fjellguide. Du vil finne at de svarte løypene mot Sedrun også er en god utfordring. Når du har taklet disse, kan du stolt si at du har kjørt et av de vanskeligste sveitsiske skistedene som finnes..

Zermatt

Zermatt

Zermatt er kjent for den ikoniske utsikten over Matterhorn, og er også et av de hardeste skistedene i Europa. Den har 64 km med svarte løyper å teste deg selv på, og terrenget utenfor bakken er utrolig. Skikjøringen i Zermatt er utrolig omfattende, med de kombinerte skiområdene Zermatt og Breuil-Cervinia som utgjør 360 km med merkede løyper, en avansert skiløperhimmel. Feriestedet har en utmerket snørekord på grunn av mange nordvendte bakker og en høyde på 1620m-3820m. Den best heisserverte off-piste er utenfor Klein Matterhorn til hovedbyen.

Stockhorn og Gant-områdene er også eksepsjonelle hvis du bestiller en lokal fjellguide. Zermatt har alt du trenger for en minneverdig skiferie med noen av de lengste løypene i verden med bemerkelsesverdige vertikale fall, spektakulær utsikt og suverene fjellrestauranter for de velfortjente pausene, og du vil finne deg selv å komme tilbake år etter år som så mange andre som har falt for trolldommen som Matterhorn kaster.

Med disse feriestedene på bucket-listen din, vil du garantert tilfredsstille den kile for mer. Så når du først har fått de slemme guttene ut av systemet ditt, hva annet kan du gjøre skiene og snowboardene til?

disclaimer

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.