Skip to content

Cart

Your cart is empty

Four Powster Tips for First Time Skiers

Fire powster-tips for førstegangsskiløpere

1 Forbered deg på din første skitur med litt cardio og vekter::

Sørg for at du kommer i form før du kjører i bakken ved å gå på treningssenteret. Det blir bare mer fornøyelig hvis du er godt forberedt og lettere for kroppen. Jo sprekere du er, vil du enkelt kunne lære og få mest mulig ut av ferien, du vil også redusere sjansen for skader drastisk!


2Ta det sakte og rolig:: Dette er første gang du går på ski, ikke skynd deg, og prøv å nyte opplevelsen! Det er ingenting galt med å ta profesjonelle leksjoner for å gjøre turen morsommere og øke tempoet i den læringskurven! Kjør ALDRI bakkene alene når du starter.


3 Ikke gå innnvest i endeløst skiutstyr: Høres sprøtt ut, men som ny i bakken vil du IKKE kjøpe skiutstyr. Lei så mye du kan i stedet. Mange alpinanlegg og skiområdebutikker vil ha utstyr som du kan leie, prøv det før du kjøper og mens der får du så mye kunnskap fra ekspertene som mulig. Skiutleiepakker inkluderer ski, støvler, staver, utstyrslevering og henting til feriestedet ditt.


4Spis og drikk: Husk å bære (nøtter og snacks) og spise når du er sulten eller sliten. Ikke glem vann, og hold deg hydrert..

Gå over til våre sosiale medier-sider for flere gode tips!

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.