Skip to content

Cart

Your cart is empty

Off Season Ski Blues? Great tips on what to do when away from the slopes!

Off Season Ski Blues? Gode ​​tips om hva du kan gjøre når du er borte fra bakken!

Reading Off Season Ski Blues? Gode ​​tips om hva du kan gjøre når du er borte fra bakken! 4 minutes Next Snowboard 101 - gjør deg klar for bakkene
Bakkene er tomme, siden været gjør (de fleste) forsøk på å nyte snøtoppene nesten umulig. Hva betyr det for de tusenvis av profesjonelle som kaller de hvite bakkene deres hjem. Skal de bare slå av som en slags skiterminator til snøen begynner å falle igjen neste sesongn?
Vi tok kontakt med ambassadørene våre og noen POWSTER-kunder for å finne ut hva som skjer i lavsesongen for dem, og vi har pakket alt sammen i denne ukens blogg for å sikre at du bruker lavsesongen riktig. Så hva som trengs for å gjøre deg klar til neste sesong OG for å sikre at tiden din brukes klokt?
Først er hvile og restitusjon, det høres kanskje sprøtt ut, men å slå av er viktig for kropp og sjel. Det er et uheldig faktum at å sende den hardt har en negativ innvirkning på kroppen din, med ulike pauser, rifter og blåmerker gjennom hele sesongen. De fleste bruker denne tiden til å komme seg fullt ut, og i mer ekstreme tilfeller bruker de tiden til å få noen etterlengtet operasjon på noen av de mer alvorlige skadene som må løses før bakkene åpner igjen!
Powster-ambassadør @emilzulian bruker tiden sin til å få en sårt tiltrengt operasjon!
Nå som den viktigste faktoren (helse) er tatt vare på, er det på tide å se på å komme tilbake i bakken! Next up POWSTER anbefaler at litt planlegging for neste sesong finner sted, mens mange av dere har favorittsteder, kan det være på tide å bruke denne tiden på å undersøke de hotteste nye bakkene og stedene. Vi skammer oss ikke over å si at vi har en liten svart notisblokk som inneholder ALT vi trenger for å gjøre oss klare til den nye sesongen, og det er rundt denne tiden (når vi allerede får snøabstinenssymptomer) at en helsedose med planlegging og bestilling med hjelp til å forsinke de humørsyke følelsene!
Planlegg ditt neste eventyr mens du har tid!
Så vi er fysisk reparert og planlagt for neste sesong, så hva er neste?
Akkurat som kroppen din, vil utstyret ditt også trenge reparasjon og oppdatering til det siste, mest forbedrede
versjoner, så enten det er brett, ski, klær eller POWSTER-utstyr, sørg for at du
 bruk denne tiden til å sikre at du har det aller beste utstyret som passer deg best for neste sesong. Husk at du er utstyret ditt, så tenk tilbake på det du hatet forrige sesong, eller den gangen du virkelig trengte en reserve, og måtte lide uten. Du levde, lær nå og tilpasser deg så ingenting hindrer en god stund neste gang du svever gjennom snøen. Du har også tid til å gå dypere, så bruk den tiden til å undersøke utstyret og klærne dine, det er ingenting galt med å bestille og sende det tilbake hvis det ikke føles riktig! Vi lever i den mest moderne tiden med produkter tilgjengelig fra hele verden, bruk tiden (og tiden!)
Nå som de viktige tingene er tatt vare på, er det på tide å ta vare på sjelen din! Du har vært borte fra normaliteten så lenge POWSTER anbefaler på det sterkeste at du tar igjen verden! Gå på kino, følg med på Netflix-seriene dine, en ny bok og skjem deg selv bort med favorittmåltidene dine, alt mens du teller ned til neste sesong!
Der har du det, en må ha steg for steg guide for å bruke denne off season klokt, nå hvile deg og gjør deg klar til å SENDE DEN neste sesong!

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.