Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

Off Season Ski Blues? Great tips on what to do when away from the slopes!

Off Season Ski Blues? Gode ​​tips om hva du kan gjøre når du er borte fra bakken!

Lesing Off Season Ski Blues? Gode ​​tips om hva du kan gjøre når du er borte fra bakken! 4 minutt Neste Snowboard 101 - gjør deg klar for bakkene
Bakkene er tomme, då vêret gjer (dei fleste) forsøka på å nyta snøtoppane nesten umogleg. Kva betyr det for dei tusenvis av profesjonelle som kallar dei kvite bakkane heime? Skrur dei berre av som ein slags ski-terminator til snøen byrjar å falle att neste sesong?
Vi har vore i kontakt med ambassadørane våre og nokre POWSTER-kundar for å finne ut kva som skjer i lausesongen for dei, og vi har samla alt i bloggen denne veka for å hjelpe deg med å bruke lausesongen din på rett måte. Kva trengs for å gjere deg klar for neste sesong OG for å sikre at tida di blir brukt klokt?
Først og fremst er kvile og rekonvalesens viktig, det kan høyrest sprøtt ut, men å kople av er avgjerande for kroppen og sjela. Det er ein uheldig realitet at å gi alt har ein negativ innverknad på kroppen din, med ulike pausar, rifter og blåmerker som skjer gjennom sesongen. Dei fleste nyttar denne tida til å fullstendig rekonvalesere, og i meir ekstreme tilfelle nyttar dei tida til å få utført nokre etterlengta operasjonar på nokre av dei meir alvorlege skadane som må løysast før bakkane opnar att!
Powster-ambassadør @emilzulian nyttar tida si til å få utført ein sårt trengd operasjon!
No når den viktigaste faktoren (helse) er teken vare på, er det tid for å sjå på KOMME TILBAKE til bakkane! Deretter anbefaler POWSTER at det blir gjort litt planlegging for neste sesong, sjølv om mange av dykk har favorittstader, kan det være på tide å bruke denne tida på å undersøke dei heitaste nye bakkane og stadene. Vi skammar oss ikkje over å seie at vi har ein liten svart notatblokk som inneheld ALT vi treng for å gjere oss klare for den nye sesongen, og det er rundt denne tida (når vi allereie får symptom på snømangel) at ein sunn dose planlegging og booking vil hjelpe med å utsetje dei humørsvingningane!
Planlegg ditt neste eventyr mens du har tida!
Så no er vi fysisk reparert og planlagt for neste sesong, kva er det neste?
Akkurat som kroppen din, vil utstyret ditt også trenge reparasjon og oppdatering til dei nyaste og mest forbetra
versjonane, så om det er brettet ditt, skiene, kleda eller POWSTER-utstyret ditt, sørg for at du
 bruker denne tida på å sikre at du har det aller beste utstyret som passar deg best for neste sesong. Husk at du er utstyret ditt, så tenk tilbake på kva du hatet forrige sesong, eller den gongen du verkeleg trengte ein reserve og måtte lide utan. Du overlevde, no lær og tilpass deg slik at ingenting hindrar deg i å ha det kjekt når du neste gong svever gjennom snøen. Du har også tida til å gå djupare, så bruk den tida til å skikkeleg undersøke utstyret og kleda dine, det er ingenting gale med å bestille og sende det tilbake om det ikkje kjennes rett! Vi lever i dei mest moderne tider med produkt tilgjengeleg frå heile verda, nyt tida (og tida!)
No når dei viktige tinga er tatt vare på, er det tid for å ta vare på sjela di! Du har vore borte frå normaliteten så lenge, POWSTER anbefaler på det sterkaste at du tek att på verda! Kom deg på kino, ta att Netflix-seriane dine, ein ny bok og skjem deg bort med favorittmåltida dine, alt medan du tel ned til neste sesong!
Der har du det, ein steg for steg-guide for å bruke denne lausesongen klokt, no kvil deg og gjer deg klar til å KJØRE PÅ neste sesong!

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.