Skip to content

Cart

Your cart is empty

Powster Ambasador Certified - Mortiz Boll

Powster Ambassador-Sertifisert - Mortiz Boll

Powster Ambassador-sertifisert - Mortiz Boll

Vi er heldige nok til å ha noen av de beste ambassadørene i ski- og snowboardverdenen her på Powster, så det ville være kriminalitet å ikke ta hjernen deres på alt som har med puddersnø å gjøre! Først opp med har Mortiz Boll, vår Pro Snowboarder fra Laax, Sveits som du finner på moritzboll.com eller følg på Instagram ved å søke etter @moritzboll.

Det var et ganske år forrige sesong for Mortiz, og ble nummer 7th plass samlet Big Air-rangering over hele verden 2021, 7th plass på Laax Open 2021 og 2nd plass Europeisk cup sammenlagt Ranking 2021! La høre hva han har å si!

1 - Hva fikk deg til å gå på nowboarding Mortiz Hvor gammel var duu?

Jeg begynte å gå på ski da jeg var rundt 5, fordi vi reiste på ferie i Sveits og foreldrene mine ville at jeg skulle prøve det. Da jeg var rundt 10 år syntes jeg at ski var kjedelig og jeg prøvde snowboard som viste seg å være min største lidenskap!

2 - Hvor er favorittstedet ditt å besøke når du er i bakken?

Mitt favorittsted å snowboard er 100% Snowpark Laax! Mangfoldet i hele parken, innsatsen de gjør for å ha den beste parken der ute og hele miljøet som dette stedet har å tilby er grunnen til at jeg elsker det så mye der borte.

3 - Annet enn Powster-utstyret ditt, hva er ting du må ha når du pakker for en ny sesong?

Jeg trenger alltid massasjepistolen min med meg for å gjøre meg klar for de neste par dagene når jeg er sår etter en lang dag med snowboard. Dessuten tar jeg vanligvis med meg Golfbag på treninger, slik at jeg har en snøaktivitet når jeg kjeder meg. Og jeg tar alltid med meg en høyttaler fordi jeg elsker å ha musikk rundt meg uansett hva jeg gjør.

4 - Favorittminne når du er i bakken?

Min første The Nines-økt har definitivt en spesiell plass i hjertet mitt fordi det alltid har vært en barndomsdrøm for meg, og jeg klarte å oppnå den i 2021 da jeg var en del av arrangementet.t.

5 - Hvor er du på vei for den nye sesongen når den starter?

Enten Saas Fee eller New Zealand som ikke er 100% sikker ennå, men det vil garantert være en av dem!

6 - Råd for alle som har begynt?

Ikke stress når du ikke gjør den fremgangen du ønsker i begynnelsen, alle startet et sted og hadde de samme kampene! Du driver med sporten fordi jeg liker den, så ha det gøy mens du gjør det, det er ingen regler;)

7 - Hvilket triks eller løp er du mest stolt av?

Sannsynligvis trippel krøpling, eller trippel kork fra siden, fordi jeg var den første som noensinne gjorde det, og det var en stor utfordring for meg.

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.