Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

Zeiss Snow Goggles

Zeiss Snøbriller

Zeiss snøbriller er designa med toppmoderne teknologi og overlegne optikk for å forbetre synligheten og beskytte augene dine medan du står på ski eller snowboard.

Når du velger et par skibriller, kan det være så mange alternativer å velge mellom at det til tider kan bli litt overveldende å ta en beslutning. Til syvende og sist er det du ønsker fra brillene dine et par som er komfortable å ha på, forbedrer synet ditt som ingenting annet, og filtrerer mengden lys som når øynene dine slik at du har best mulig sjanse til å se hva som er foran deg. Mange snøutstyrsforhandlere har prøvd å gjøre det, og selv om vi kan være partiske, er ingenting sammenlignbart med teknologien og kvaliteten til Zeiss skibriller. Designet for seriøse ski- og snowboardentusiaster, er de bygget av snøutøvere spesifikt for snøutøvere.

I denne artikkelen vil du lære alt om noen av de beste Zeiss skibrillene her hos Powster, som for eksempel Zenith Bonus Lens Best Ski Goggles Case Zeiss SPXTRA™ Pro 3L Lens, som leveres med to kantløse SPXTRA™-linser i samarbeid med ZEISS og to brilleetui, enkelt utskiftbare via et magnetisk hurtigskiftsystem som gir topp ytelse under alle fjellforhold.

Hva er fordelene med Zeiss skibriller?

Det kan være fristende å alltid gå for de billigste eller mest moteriktige skibrillene når du leter etter et par å ta med deg opp fjellet. Men å ta deg tid til å finne et produkt som har alt dette, og er laget av de beste materialene av høyeste kvalitet, kan ta litt tid. Heldigvis har vi gjort alt arbeidet for deg. For stol på oss, det er ingenting verre enn å kjøpe snøutstyr og komme opp på fjellet for å oppdage at det faktisk ikke fungerer, eller at det ikke lar deg prestere på ditt beste. Med Zeiss-briller garanterer vi at du aldri vil støte på det problemet.

Høy UV-beskyttelse

Å beskytte øynene dine mot solen mens du står på ski og snowboard er en av de viktigste prioriteringene når du kjøper snøutstyr. Så å finne et par briller som er spesielt designet for å gjøre det er et must. Zeiss-briller er vitenskapelig designet for å fungere i høye høyder der solen er mest fremtredende og gir 100% beskyttelse mot skadelige solstråler UVA og UVB opp til 380 nanometer. Ta for eksempel våre Asteroid Bonus Zeiss Lens Snowboarding Goggles, som har utrolige solbeskyttelsesegenskaper.

Sikker passform og full dekning

Det er ingenting verre enn å være midt i en skitur eller snowboardtur og brillene dine sklir ned og faller av ansiktet ditt. Ikke bare er det utrolig ubehagelig, men det kan gjøre en virkelig god tur om til en katastrofe. Zeiss-briller er formet for å passe alle typer ansiktsformer og begge kjønn, slik at du kan kjøre fjellet uten frykt for at de løsner og skaper problemer for deg. Enten du liker freestyle-ski, konkurranseløp eller bare vil prøve deg på sporten i ditt eget tempo, er det avgjørende å ha et par briller som sitter perfekt og blir på plass.

Klar sikt og overlegen optikk

Nøye utformet med det beste av spesialiserte fargetoner, polariserte filtre og speilbelegg, er Zeiss skibriller laget med den mest avanserte teknologien i bransjen for å tillate deg å ha krystallklar sikt i sterkt lys, overskyet og blåfiolette forhold. Bakkene kan være uforutsigbare, og når du reiser i betydelig fart, trenger du briller som kan forbedre synet ditt og gi deg best mulig sjanse til å se foran deg - uansett vær.

Moteriktige briller

Så mye som vi kanskje benekter det, vil de fleste av oss se bra ut når vi står på ski eller snowboarder. Selv om du gjør litt "fake it 'till you make it", er det å se delen en av de beste måtene å overbevise folk om at du vet hva du driver med - selv når du er ny i sporten. Zeiss-briller har tatt estetikk fullstendig i betraktning, med noen av de kuleste stilene som tilbys, kan du ta skiløpingen eller snowboardlooken din til neste nivå med moderne briller som har alle egenskapene du leter etter når det gjelder den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet.

Beste briller for briller

Du kan lese dette og tenke at alt høres flott ut, men hva med ski- eller snowboardbriller for personer som bruker briller? Ikke få panikk, vi har dekket deg. Det kan være en virkelig smerte å finne briller med linser som passer for personer med synsvansker. Den gode nyheten er at Zeiss-briller er designet for personer som bruker briller. Hvis du leter etter reseptbriller, har du kommet til rett sted. Det er like enkelt som å kjøpe en klipsinnlegg som enkelt kan festes til Zeiss-brillene dine som matcher resepten din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for kontaktlinser eller prøve å presse brilleglassene dine under brillene.

Hva gjør Zeiss skibriller så spesielle?

Det er nesten for mange måter å telle hvorfor Zeiss skibriller er noe av det beste ski- og snowboardutstyret som har truffet markedet. Hvorfor spør du kanskje? La oss dekke de viktigste punktene på listen.

Zeiss Sonar-teknologi

Det kan høres komplekst ut, men ideen er faktisk ganske enkel. En innovativ fargetone skapt av Zeiss Sunlens i Italia, linsen gir det klareste synet i alle typer lys- og værforhold, enten det er grått og overskyet eller det ikke er en sky på himmelen.

Linsens teknologi fungerer for å forbedre farge, lysstyrke og gjøre det lettere å se hindringer foran når du kjører. Den spesielle kurven på linsen lar blått lys komme inn når det er nødvendig, men balanserer det med å undertrykke lyset slik at du kan se hva som er foran deg mye lettere. Du kan oppleve forskjellen selv med våre Pulsar Leon Vockensperger Special Editions Bonus Zeiss Lens Silver Lens Ski Goggles.

Magneto Magnetisk linseskiftsystem

Vi vet hvor irriterende det kan være å gå over til forskjellige typer lys- og værforhold uten å kunne justere brillene dine. Det er akkurat derfor vi introduserte Magento Magnetisk linseskiftsystem. Med 24 supersterke magneter plassert rundt kanten av hver linse, er det enklere enn noensinne å bytte linser for å passe miljøet du er i og unngå enhver risiko for at linsen din faller ut.

Bærekraftig Amalgate™-ramme

Komfort er nøkkelen, spesielt når det gjelder ski og snowboard. Vi har skapt et par skibriller med en holdbar tolagsramme laget av bærekraftige materialer som er mer komfortable enn andre alternativer og sterkere enn noensinne. Utstyrt med et firedobbelt lag skum med vårt eget POW-lymermateriale, kan støtreduseres med opptil 40% - og tilbyr deg enda bedre beskyttelse hele sesongen. I tillegg er vår Spxtra Pro Lens laget av banebrytende trelagskonstruksjon som gir enestående duggmotstandsegenskaper og den ultimate synsforbedringen.

Zeiss utskiftbare skibrillelinser

Å ha moglegheita til å skifte mellom skibrillerlinser er ein stor fordel for mange skikøyrarar og snowboardarar. Her hos Powster har vi samarbeidd med Zeiss for å designe nokre av dei beste utskiftbare skibrillelinsene for ski og snowboard, slik at du kan vere førebudd på alt. Ta vår Zenith Bonus Lens Best Ski Goggles Case Zeiss SPXTRA™ Pro 3L Lens for eksempel - du vil vere betre førebudd enn nokon gong med to linsalternativ å velje mellom.

Når det kjem til å samanlikne fordeler og ulemper med ein enkelt linse i motsetning til ein utskiftbar linse, kjem mykje av det ned til personleg preferanse og kor ofte forholda du er i vil endre seg. Likevel må vi innrømme at det å ha ein reserve linse som hjelper deg å tilpasse deg til ein uforutsigbar værmelding er ein stor fordel, og vår Magneto-linseteknologi gjer det enklare enn nokon gong å bytte dei.

Med tanke på at vi er eit ski- og snowboardutstyrmerke bygd av idrettsutøvarar for idrettsutøvarar, veit vi noko om kva du ønskjer frå snøutstyret ditt. Derfor samarbeidde teamet vårt med Zeiss for å skape nokre av dei beste snøbrillene som bransjen har å tilby. Vi veit at lys- og vêrforhold kan ha ein stor innverknad på prestasjonen din i fjellet. Derfor dekkjer Zeiss snøbriller alle områda når det kjem til lysstyring, komfort, levetid og funksjonalitet - med desse kan du verkeleg ikkje ta feil. Framleis ikkje overtydd? Kvifor ikkje investere i eit par sjølv og vere førebudd på å bli imponert neste gong du er på skibakken?

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.