Skip to content

Cart

Your cart is empty

1977 Burton Experimental Prototype Snowboard Sells for $31,313.13

1977 Burton Experimental Prototype Snowboard selges for $31 313,13

Powster-Sertifisert Ambassadør Thierry Wili Reading 1977 Burton Experimental Prototype Snowboard selges for $31 313,13 2 minutes Next Powster Ambassador Certified - Emil Zulian

Øynene dine bedrar deg ikke, verdensrekorden betalt for et snowboard er slått og selgeren ga ikke engang gratis frakt! Mindre enn 100 brett ble laget av Jake Burton før grunnla Backhill Londonderry, noe som gjør dette snowboardet til et av de sjeldneste i verden.

Den opprinnelige oppføringen kom fra eBay som du kan lese nedenfor:

Vintage Burton Prototype Snowboard

  1. 1977

Tre, metall, gummi, nylon, plast

Styre: 50,5lx 8wx 5d

Aluminiumsfinne: 8lx 1,25wx 1d

Vintage Burton Snowboard Catalog c. 1979-80.

Et ekstremt sjeldent Burton-prototype snowboard. Mindre enn 100 prototypebrett ble laget før Jake Burton Carpenter grunnla Backhill Londonderry-linjen. I alle årene vi har solgt vintersportantikviteter har vi bare sett to andre. Disse kommer bare ikke for salg. 

Dette snowboardet ble gitt av Jake til sin nåværende eier Chris, i bytte for å ha hjulpet med å jobbe på noen tidlige snowboards. Som historien går jobbet Jake og Chris sammen på Birkenhaus Inn i Stratton Vermont. Jeg'm fortalte at mens eieren Emo Henrich støttet og veiledet Jake fullt ut's snowboard utvikling, gjorde han'Jeg vet ikke helt at hytta hans ble brukt etter timer som et sprayrom for maling og sjablonger som ble sett på de tidlige brettene.

Dette nå vintage snowboardet var betaling fra Jake til Chris i bytte for arbeidet hans. Den ble kjørt bare et par ganger med mesteparten av den originale malingen sett på bunnen av brettet. Den har vært kjærlig lagret siden den gang og leter etter et nytt hjem.

Føles som et kupp spør du oss!

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.