Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

What To Pack For a Summer Road Biking Trip

Kva du bør pakke for ein sommar sykkeltur på vegane

Planlegg du ein sommar sykkeltur på landevegen? Gjer deg klar med denne grundige pakkelista som dekkjer alt det grunnleggjande utstyret, klede og ekstrautstyr du treng.
Topp 10 beste sykkeldestinasjonar i Europa Lesing Kva du bør pakke for ein sommar sykkeltur på vegane 6 minutt Neste OTG-briller forklart

Uansett kor mange sommar sykkelturar du har vore på tidlegare, bør både nybyrjarar og erfarne reisande alltid vere godt førebudde. Sjølv om du er ein ekspert og dette ikkje er din første tur, betyr det ikkje at du ikkje kan bli offer for ein av dei irriterande 'kjem halvvegs og må snu'-situasjonane. Nybyrjarar spesielt må forstå at ein sykkeltur på landevegen er svært ulik ein tradisjonell ferie, så det er best å førebu seg deretter. Sjølv om du kanskje planlegg turen din for sommarmånadane, er det nesten ingen garanti for at vêrforholda vil vere gunstige - så det er ein nødvendig føremon å planlegge for det verste.


Denne artikkelen skisserer alt du treng å vite om kva du skal pakke for ein sommar sykkeltur, slik at ingenting viktig blir att!

Klesplagg for landevegssykling

Powster Studios

For dei som planlegg å tilbringe fleire dagar eller til og med ei veke med landevegssykling om sommaren, blir det anbefalt å ha fleire sett med klede for reisa di. Sjølv om det er viktig å berre ta med det du treng for å halde bagasjen lett på sykkelen, er det avgjerande å ha rett klede for å takle alle slags vêrforhold. Når du pakkar for ditt neste spennande sommar-eventyr, bør du ta med omtrent to til tre par sykkelshorts, tre t-skjorter og langerma trøyer, pluss eit par sykkelunderbukser for komfort undervegs.


I tillegg bør du ha ein lett vindtett og vanntett jakke tilgjengeleg om uventa regn eller kulde skulle oppstå, samt nokre overkroppsbase-lag og eit godt par (eller to) hanskar. Om planane dine inkluderer netter i byar eller landsbyar, ikkje gløym å pakke med deg nokre plagg som kan brukast til middag og andre liknande høve for å unngå å gå rundt i svett sykkelklede! Den gylne regelen er, jo mindre jo betre.

Utstyr for landevegssykling og verneutstyr

Å forvente at alt kan skje under landevegssykling er ein sikker måte å redusere risikoen på, som ein uheldig ulykke eller å oppdage eit problem med sykkelen din. Luksusen med landevegssykling i område der det er mange sykkelmiljø gjer det mogleg å finne stader som tilbyr assistanse om du skulle hamne i trøbbel. Gjer bruk av desse stadane og ver aldri for stolt til å be om hjelp! Om du skulle finne deg sjølv fast og for langt unna støtte eller forsyningar, er det ein god idé å fordele mengder av viktige verktøy blant gruppemedlemmene, som ein dekkpumpe, eit multiverktøy som gjer alt, og slanger for alles tryggleik.

Vernande klede

Bruk av verneutstyr bør heller ikkje oversjåast. Det grunnleggjande inkluderer å bruke hjelm, som er den beste måten å hindre alvorleg skade om du skulle falle, ta på ein hatt for beskyttelse mot den intense sola i pausane, og ha ein hodelykt tilgjengeleg når natta kjem og du ikkje kan sjå kvar du går. Stol på oss, det er ingenting verre enn å gå seg vill midt i ingenting. Men verneutstyr strekkjer seg til verneklede, la oss utforske 2 ting som er verdt å pakke.

Powster Summer Sleeves

 

Powster Summer Sleeves

Laga av fireveis stretchstoff, tilbyr ermene solbeskyttelse og har ein silikongripar på overarmen for å halde dei komfortabelt på plass. Dei har utrulege eigenskapar:

  • UPF 50+
  • Svært pustande
  • Is-silkestoff


Sommar-balaclava av Powster


Powster Summer Balaclava

 Denne innovative balaclavaen gir deg moglegheita til å kontrollere varmen din utan å ofre ytelsen. Tynn nok til å passe under ein hjelm, kan balaclavaen brukast over hovudet og rundt halsen, med ventilasjon rundt nasa for å unngå at fuktigheit frå utandingsluft dugger til briller eller solbriller. Balaclavaen kan dras ned til haka for å gjere drikke og snacks enklare.  

Personlege gjenstandar for landevegssykling

Powster Studios

 


 

 

Uansett kor minimalistisk vi prøver å leve livet vårt, er det nesten alltid tilfelle at du kjem til å trenge plass til nokre personlege gjenstandar i sykkelpakken din. No snakkar vi ikkje om gitaren din slik at du kan spele rundt bålet når alle har ein drink og slappar av. Så fint som det høyrest ut, er det rett og slett ikkje realistisk å slepe noko av den storleiken - uansett kor klar du er. Når det kjem til personlege gjenstandar, endrar ingenting seg, du må tenkje på det viktigaste.

Ein mobiltelefon kjem alltid godt med, og det same gjer ein GPS om du skulle finne deg sjølv litt for langt frå den vanlege stien. Ein ting som alltid bør vere ein del av personlege gjenstandar-lista di, er ein førstehjelpsutstyr. Du veit aldri når du kjem til å trenge det, eller dei andre personane i gruppa di - det kan vere forskjellen mellom eit langt sjukehusbesøk eller verre, og å kome trygt heim.

Ekstrautstyr for landevegssykling

Powster Studios

Uansett kor mykje planlegging du gjer, kan du alltid vere meir førebudd. Om du skal ut på camping eller til ein stad der mat og vatn er vanskeleg å få tak i, er det viktig å ta med nødvendige gjenstandar. Eit telt, sovepose eller liggeunderlag vil sikre at du har ein stad å sove komfortabelt og så langt vekk frå eventuelt harde forhold som mogleg. Portable komfyrar og kjøkkenredskap er også nyttige om du vil ha varme måltid langs reisa di, det er ingenting som det etter ein hard dags sykling. Tørka matvarer som berre treng varmt vatn for matlaging vil halde deg energisk utan å ta opp for mykje plass, og å ha energibarar tilgjengeleg i tilfelle av ein nødsituasjon er sterkt anbefalt. Ein av dei gylne reglane er å drikke rikelig med vatn, det siste du vil er å bli dehydrert.

Powster Studios

Så der har du det, alt du treng å vite om kva du skal pakke for ein sommar sykkeltur er rett i handflata di. Moglegheita til å kome seg ut i naturen og utfordre våre fysiske grenser er noko vi altfor ofte tek for gitt, så når vi har moglegheita, er det definitivt verdt å gjere alt vi kan for å sikre at turen er verdifull. Den viktigaste aspektet av ein kvar tur er førebuing. Den beste måten å pakke dei rette gjenstandane på er å gi deg sjølv god tid til å organisere klede, utstyr, personlege gjenstandar og alle andre essensielle ting du treng for landevegssykling. Når du er ferdig pakka og klar til å dra, er alt som står att å gjere å la eventyret byrje.

disclaimer

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.