Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Powster Ambasador Certified - Mortiz Boll

Powster Ambassador Certified - Mortiz Boll

Powster Ambassador Certified - Mortiz Boll

Vi har turen att ha några av de bästa ambassadörerna i skid- och snowboardvärlden här på Powster, så det skulle vara brott att inte ha koll på allt som rör pudersnö! Först ut med har Mortiz Boll, vår Pro Snowboardåkare från Laax, Schweiz som du kan hitta på moritzboll.com eller följ på Instagram genom att söka på @moritzboll.

Det var ett riktigt år förra säsongen för Mortiz, som placerade sig på 7th plats övergripande Big Air-ranking världen över 2021, 7th plats på Laax Open 2021 och 2nd plats Europacupen totalt Ranking 2021! Låt höra vad han har att säga!

1 - Vad fick dig till att nuborda Mortiz Hur gammal var duu?

Jag började åka skidor när jag var runt 5, eftersom vi åkte på semester i Schweiz och mina föräldrar ville att jag skulle prova det. När jag var runt 10 tyckte jag att skidåkning var tråkigt och jag testade snowboard vilket visade sig vara min största passion!

2 - Var är din favoritplats att besöka när du är i backen?

Min favoritplats att snowboard på är 100% Snowpark Laax! Mångfalden i hela parken, ansträngningen de gör för att ha den bästa parken som finns och hela miljön som denna plats har att erbjuda är anledningen till att jag älskar den så mycket där borta.

3 - Förutom din Powster-utrustning, vad är dina måste-ha-saker när du packar för en ny säsong?

Jag behöver alltid min massagepistol med mig för att göra mig redo för de kommande dagarna när jag är öm efter en lång dag med snowboard. Dessutom brukar jag ta med min Golfbag på träningar så att jag har en snöaktivitet när jag har tråkigt. Och jag tar alltid med mig en högtalare för jag älskar att ha musik omkring mig oavsett vad jag gör.

4 - Favoritminne när du är i backen?

Min första The Nines-session har definitivt en speciell plats i mitt hjärta eftersom det alltid har varit min barndomsdröm och jag lyckades uppnå det 2021 när jag var en del av evenemanget.t.

5 - Vart är du på väg för den nya säsongen när den börjar?

Antingen Saas Fee eller Nya Zeeland som inte är 100% säker än, men det kommer säkert att vara en av dem!

6 -Råd till alla som precis har börjat?

Stressa inte när du inte gör de framsteg du vill ha i början, alla började någonstans och hade samma kamp! Du gör sporten för att jag gillar den, så ha kul när du gör det, det finns inga regler ;)

7 - Vilket trick eller run är du mest stolt över?

Förmodligen trippelförlamningen, eller trippelkorken utanför sidoträffen, för jag var den första som någonsin gjorde det och det var en stor utmaning för mig.

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kampanjer, nya produkter och rea. Direkt till din inkorg.