Skip to content

Cart

Your cart is empty

5 of the Best - Places to Ski in the Southern Hemisphere

5 av de beste - steder å gå på ski på den sørlige halvkule

Powster Ambassador-Sertifisert - Mortiz Boll Reading 5 av de beste - steder å gå på ski på den sørlige halvkule 4 minutes Next Powster-Sertifisert Ambassadør Thierry Wili

5 av de beste - steder å gå på ski på den sørlige halvkule

Australia

Landet down under er kanskje ikke det første stedet du tenker på når det kommer til ski, men vi er her for å informere deg om at Australia tilfeldigvis har noen av favorittbakkene våre på den sørlige halvkule, med alt du kan ønske deg på en en rekke forskjellige steder. Vårt utvalg av gjengen ville være Perisher resort (hvis navnet ikke skremmer deg!)

Du ser på det største feriestedet i Australasia, med mer enn 1200 hektar med hvit snø du kan seile over! 4 resort områder og 47 heiser betjener hovedskiperioden i juli og august, med den offisielle sesongen fra den andre helgen i juni til den første helgen i oktober.

Chile

Vi feier rundt kloden til Sør-Amerika for vår neste oppføring, hvor du kan finne Valle Nevado som ligger 46 kilometer øst for Santiago, Chile. Den har utmerket snøkvalitet på grunn av sin høyde og orientering og et privilegert klima, med 80 % av klare dager i sesongen.

Selvfølgelig er det satt mot en av de mest naturlig slående bakgrunnene i verden med Andesfjellene alltid i horisonten når du besøker disse bakkene. Dette skianlegget tilbyr den største skiflaten i Sør-Amerika, tre hoteller, åtte restauranter, leiligheter og alle fasiliteter for passasjerene, noe som gjør Valle Nevado til ikke bare et vintersted, men et avslappende sted for hele familien!

 

Argentina

Når vi holder oss nær Andesfjellene, drar vi nå over noen hundre mil til Argentina, nærmere bestemt Cerro Catedral, Bariloche. Nå er dette mye mer et uerfarent eller familiefokusert feriested, men har fortsatt noen fantastiske utsikter og bakker. Været ser alltid ut til å være et problem når du går på ski i Argentina, men det naturlige oppsettet til dette feriestedet gir en beskyttelse mot elementene og har igjen skapt et fredelig og stressfritt miljø!

Absolutt et flott alternativ med tanke på kostnader og natteliv, og engelsk snakkes som norm her som en ekstra bonus!

New Zealand

Med lett det beste navnet på listen, stiger The Remarkables-serien, som ligger på South Island, New Zealand, over Lake Wakatipu, 40 minutters kjøring fra Queenstown, på Sørøya i New Zealand. Det er ingen hemmelighet hvor fantastisk utsikten over New Zealand kan være, men ingenting forbereder deg virkelig for første gang! Skiutsikten er ikke annerledes, med noen av de klareste (og reneste) bakkene i verden som finnes her.

En ekte alpin fjellopplevelse med terreng og fasiliteter som passer alle, fra nybegynnere til erfarne, eksperter på ski og snowboard! Vi tilbyr ski- og snowboardtimer, leie av utstyr, naturskjønne stolheisturer, snøkjøring og et enormt utvalg av mat- og drikkealternativer. Vintersesongen vår går fra juni til oktober. Bare 26 km fra sentrale Queenstown er det en naturskjønn kjøretur til Queenstowns store fjell.

Sør-Afrika

Kort sesong Ja. Fantastisk ski som veier opp for det Ja.s.

Tiffindell, sørlige Drakensberg i Sør-Afrika er faktisk et feriested som endrer seg til litt av en eventyrlekeplass i sommersesongen når snøen forsvinner, men det er like bra i snøsesongen! Afrikas eneste skianlegg på den sørlige halvkule, Tiffindell i Ben Mac Ski-området, ble etablert i 1993 for å gi sørafrikanere muligheten til å gå på ski i sitt eget land.

Selv om skikjøringen ikke er sammenlignbar med de større europeiske eller nordamerikanske feriestedene, er atmosfæren med en morsom og avslappet stemning mer enn å veie opp for mangel på bakkeplass (hvem trenger milevis med terreng uansett))

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.