Skip to content

Cart

Your cart is empty

A Guide to the Best Ski Resorts for Beginners

En guide til de beste skistedene for nybegynnere

Si hei til det dyreste skistedet på planeten... Reading En guide til de beste skistedene for nybegynnere 8 minutes Next De Mest Utfordrende Skistedene I Europa

Å komme til et skianlegg for første gang som nybegynner på ski eller snowboard kan være litt skremmende. Med litt kunnskap vil tipsene våre hjelpe deg å få mest mulig ut av din første gang og forhåpentligvis gjøre deg desperat etter mer.  Så for å gjøre ting fint og enkelt og ta bort bookingnervene, har vi satt sammen en guide til de beste skistedene for nybegynnere.

best beginner ski resorts

Mens det er hundrevis av fantastiske feriesteder over hele verden, begrenser denne guiden vår ekspertise til Europas sterkt anbefalte nybegynner-hotspots! 

Uansett nivå, rimelig ytelse beskyttelsesbriller er et must. Sjekk ut samlingen vår, men nå, la oss dykke inn.

Obergurgl, Østerrike

obergurgl

  Obergurgl ligger i underkant av 2000m og er et strålende feriested for å guide deg inn i dine første skritt i fjelllivet! Med fokus på nybegynnere og familieløpere eller skiløpere, har de brede, treløse bakkene lenge vært en favoritt å lære med selvtillit. Nybegynnerområdene er lett å finne, det ene i landsbyen nær Rosskar stolheisen og det andre nederst i landsbyen ved Festkogel stolheisen. Du vil ha valget mellom 9 skiskoler, med Skischule Obergurgl som den mest populære og tradisjonelle. Hvis du trenger en dag utenfor bakken, hvorfor ikke unne deg en dag i de lokale spaene eller trugeturer for å sette pris på den fantastiske skjønnheten rundt deg i et lavere tempo  

  Saas-Fee, Sveits

  Saas Fee

   Saas-Fee i de sveitsiske alpene leverer på sitt gode rykte som et av de vakreste feriestedene, men også for mat for nybegynnere og nybegynnere på ski og brett. Det er kjent for utmerkede snøforhold og fantastisk preparerte bakker. Å treffe bakkene kan være ganske anstrengende, så sørg for at du utforsker alt området har å tilby hvis du trenger en hviledag. Det er veldig mange ting å gjøre, fra å utforske den historiske ispaviljongen, ake en av de høyeste løypene i Alpene, hele veien til å nyte de luksuriøse spa-fasilitetene for å hjelpe mot sårhet.  

   Meribel, Frankrike

   Meribel

    Meribel er et komfortabelt og lettvint feriested for førstegangskjørere på ski og snowboard eller nybegynnere som ønsker å skjerpe ferdighetene sine. Det er to nybegynnerskiområder med gratis heiser som lar deg lære og utvikle deg i trygge omgivelser. Disse er i sentrum av Meribel Mottaret (Zen-sonen) og ved Altiport-området i Meribel (Ski Cool-sonen). Det er mange alternativer til bakkene for å virkelig nyte utsikten over Europas høyeste topper (Mont Blanc) fra Meribel, for eksempel; langrenn, turgåing, trugeturer, aking, ski-joering eller å kjøre hest og vogn.  

    Soldeu/ El Tarter/ Grandvalira, Andorra

    Soldeu

     Soldeu og det nærliggende feriestedet, El Tarter, er ideelt for nybegynnere. Med 78 grønne og blå løyper i hele Grandvilira skiområdet, sikrer det at hele fjellet er tilgjengelig for alle nivåer. Soldeu lever opp til navnet sitt (Solgud på katalansk) og gir skiløpere og snowboardere sublime forhold med sin førsteklasses sikt og en overflod av snø hver vinter. Dette feriestedet i Pyreneene tilbyr et alternativ til opplevelsen i Alpene, med katalansk mat og kultur. Hver landsby er tilgjengelig via bakkene eller bussen, noe som betyr at du uansett evner vil kunne avsløre alt dette området har å tilby.   

     Alpe d'Huez, Frankrike

     Alpe d’Huez

      Alpe d'Huez er ansett som et av verdens ledende skisteder. Du kan finne et stort utvalg nybegynnerbakker for å lære og utvikle ferdighetene dine. Du vil finne to store og fire mindre barnehageskiområder, 41 grønne løyper og 34 blå løyper å øve på når du har mestret det grunnleggende. Og du vil ha mange valgmuligheter for ski- og snowboardskoler for å komme i gang: ESF og ESI lærere har begge muligheten til å lære med engelsktalende instruktører, noe som vil sikre at du har det morsomt mens du føler deg trygg på å lære.  

      Les Deux Alpes, Frankrike

      Les Deux Alpes

       Les Deux Alpes har alt! Topp til bunn tilgjengelighet for nybegynnere og et spennende, bredt skiområde for førstegangsløpere på ski og snowboard. Det er fire barnehagebakker til disposisjon med gratis heiser, noe som betyr at du kan spare penger på et heiskort til du er klar til å møte greens og blues. Lettnavigerte og hyggelige løpeturer. Med restauranter og barer spredt over fjellet, har du massevis av valg for middagen Vin Chaud eller Chocolat Chaud! Et raskt råd til festsøkerne, hold unna rushtiden kl. 16.00 nedover hjemmebanen fra den pulserende Pano Bar, og hold deg i stedet trygg og hopp i gondolen for å bli med på festen på nytt på den like morsomme paraplybaren.  

       Courchevel, Frankrike

       Courchevel

        Stående høyere enn Meribel på 1850m, tilbyr Courchevel nybegynnere en strålende mulighet til å utforske de mest forskjellige områdene i Three Valleys. Det er et fristed for nybegynnere, du vil være i gode hender på de sterkt anbefalte ski- og snowboardskolene, inkludert ESF på 1850m, Oxygen og New Generation.  

        Selv om Courchevel ligner Meribel i sin familievennlige atmosfære, har Courchevel også en livlig festscene med barer og klubber i overflod for å møte likesinnede fjellhoder. Gå opp til den berømte La Folie Douce med gondol for å virkelig oppleve betydningen av afterski! 

        La Plagne, Frankrike

        La Plagne

         La Plagne er et feriested som er allment tilgjengelig for elever, siden det er strukturert med ni separate landsbyer i forskjellige høyder, alle utstyrt med egne skiområder for nybegynnere. Det er barnehageområder eller "Zone Débutants" (med svakt skrånende stigninger og vidåpne områder å øve på) i Plagne Bellecote og Belle Plagne og en nybegynnersone i Plagne Centre, som er flott for førstegangskjørere på ski eller snowboard og er lang. nok til å få noen svinger inn. Du kan øve her, noe som gjør deg mer komfortabel og selvsikker før du potensielt begir deg videre opp på fjellet. På pausene fra læringen kan du kanskje besøke bob- og akebanen, eller bli med afterski, eller hvis du føler deg eventyrlysten: ri på skidoo, hesteslede eller husky eller bestill en tandemflyvning! Mulighetene er virkelig uendelige! 

         La Rosière, Frankrike

         La Rosière

          La Rosière er et godt valg for nybegynnere! Du finner barnehagebakkene i sentrum av hver del av feriestedet, de er ideelle for barn og førstegangsryttere og skiløpere, da de er trygt borte fra hovedskiområdet. Instruktørene til ESF, Evolusjon 2, Oxygène og Opprinnelige Alpene skoler vil støtte deg og dine kjære med å pleie dine ski- og boardingferdigheter med entusiasme og ekspertise i bakker tilpasset ditt nivå, slik at ditt opphold i La Rosière blir en suksess! Etter noen leksjoner, både barn og voksne. vil kunne få tilgang til lekeområder som f.eks  Funcross du petit Saint-Bernard, den Parcours du petit Saint-Bernard og Snowpark. La Rosières rykte som et flott familieferiested med enkle, brede løyper og fritidsfasiliteter på feriestedet, vitner om at det er en stor favoritt for førstegangsfjellgjengere. 

          Avoriaz, Frankrike 

          Avoriaz

           Stilig, fantastisk og viltvoksende er bare noen av navnene vi kan kalle Avoriaz-feriestedet i skiområdet Portes Du Soleil. Avoriaz er kjent som et familievennlig skianlegg og et flott sted for nybegynnere på ski og snowboard, takket være det store antallet nybegynnere.trivelige løyper. Flott tilgang til hele Portes du Soleil, det mest snøsikre, gode barnefasiliteter og familievennlig, bilfritt feriested. Avoriaz sin nybegynnersone ligger midt i hjertet av byen, hvor solfylte greener og milde blåtoner gir et godt område for læring. Det eneste problemet kan være antallet skiløpere og boarders som bruker bakkene, spesielt på begynnelsen og slutten av dagen når folk prøver å nå de andre delene av feriestedet. Etter en hard dag i bakken, er feriestedets rykte for utmerket fjellservering og koselige barkvelder en fin måte å slappe av på. 

            

           Med denne guiden til de beste nybegynnerferiestedene i Europa, er du sikker på å finne den som passer for ditt første fjelleventyr! Det er et stort utvalg av karakterer å velge mellom, fra familievennlig til fartsfylt til glitrende natteliv. Til tross for forskjellene deres, garanterer hvert feriested en livsendrende opplevelse og livslange ferdigheter levert av suverene ski- og snowboardskoler. Gå på sjansen og bestill ferien i dag! 

           Powster Studios

            

           Leave a comment

           All comments are moderated before being published.

           This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

           Subscribe to our newsletter

           Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.