Skip to content

Cart

Your cart is empty

How to change your goggle lens

Slik bytter du brilleglass

Vi har satt sammen en superenkel veiledning for hvordan du bytter brillelinse, en hurtig-fire guide for å demonstrere hvor blomstrende effektivt det er å bytte vernebriller for å sikre at du har perfekt, uforstyrret sikt uansett hvor raskt været skifter.

Hver gang du forlater huset, må du si til deg selv, lommebok, telefon, nøkler, men når du forlater huset for en dag i bakken, ikke glem de tre store brillene, luen, hanskene. s”. 

Goggles er en del av det absolutt ikke-omsettelige grunnleggende som bygger et ski- eller snowboardantrekk som vil holde deg glad og sykle på hele dagen.

Ski briller eller snowboardbriller, som helt skal kunne byttes ut, kommer i alle former og størrelser, du kan få skibriller med sølvlinser, speilbriller, briller med lite lys, briller med over-brille, ellers kjent som OTG-briller eller til og med superkule teknologi som magnetiske linsebriller.

How to change your goggle lens

Inn kommer Powster – vi spesialiserer oss på svært tekniske og slitesterke briller som har de siste nyvinningene innen teknologi som lar deg bytte linser så raskt at du til og med kan gjøre det mens du sykler. Det kunne bokstavelig talt ikke vært enklere, pluss at du vil se så proff ut at du vil gjøre alle ridekompisene dine misunnelige.

Så vi har satt sammen en superenkel guide til hvordan du bytter brillelinse, en hurtig-fire-guide for å demonstrere hvor blomstrende effektivt det er å bytte vernebriller for å sikre at du har perfekt, uforstyrret sikt uansett hvor raskt været endrer seg.

Her på Powster elsker vi to ting; 1, Bruk av teknologi og innovasjon for å designe de kuleste, mest holdbare og kostnadseffektive brillene på markedet og 2, stiler som folk vil elske i årene som kommer. Så vi har uendelige fargemåter og forskjellige stiler som Powster Asteroid-brillene, Pulsar-brillene og Zenith-brillene har alle den fantastiske Zeiss-teknologien, Zenith-brillene, Supernova-brillene og til slutt Twilight-brillene.


Hva er ZEISS?

ZEISS ble grunnlagt i 1846, og siden forvandlet til en stor, forskningsorientert bedrift som distribuerer en rekke utrolige optiske produkter over hele verden, er de pionerer innen vitenskapelig optikk som kan finnes i kameralinser, medisinsk utstyr og selvfølgelig briller som presterer i toppen av klassen.

Her på Powster bestemte vi oss for å integrere ZEISS-teknologi i brillene våre for å tilby en førsteklasses visuell opplevelse når du sykler, spesielt utviklet for alpin vintersport. Vernebriller som inkluderer ZEISS beskytter effektivt øynene dine mot snø, regn og vind samt den akutte UV-A- og UV-B-strålingen i fjellet. Den patenterte designen maksimerer slitestyrke, komfort, holdbarhet og øker synsfeltet som betyr at du ser klarere, med økt beskyttelse. I utgangspunktet, se for deg alt i 4K-oppløsning, få overlegen optisk klarhet og synlighet i svakt lys med ZEISS; det er bare en bedre og mer overlegen kjøreopplevelse. Du kan se hvorfor vi la til denne teknologien i Asteroide- og Pulsar-modellene våre.

How to change your goggle lens

Nå er det ikke dermed sagt at de andre modellene våre ikke har utmerkede funksjoner, men vi tilbyr et spekter av alternativer som passer enhver rytters evne, stil og budsjett. Vernebriller og briller laget for å vare.

Nå er det morsomme at uansett hvilken design eller farge du går for, er alle brillene våre integrert med det magnetiske hurtiglinsebyttesystemet eller mer spesifikt Maglock-teknologi som bokstavelig talt ikke kunne vært enklere å bruke. se. 

Hva er Maglock hurtigskiftesystem?

Det er enkel, men effektfull teknologi. Våre snøbriller for menn og våre snøbriller for kvinner (våre briller er unisex) inneholder 20 supersterke magneter. Det har aldri vært enklere å bytte linser på fjellet da Maglock-magnetene aldri falmer over tid, de er presise og sterke, noe som betyr at linsene klikker på plass i innfatningene uten komplikasjoner og justeres perfekt for komfort og brukervennlighet. Vi mener virkelig at du kan bytte linser selv når du sykler, magnetene er så gode!

Når bør du bytte snøbrilleglass?

Det korte svaret er at når været endrer seg og du merker at du kanskje har feil linser for det nye været. I hovedsak er det supersol og du har allværs- eller godværslinsene dine i og plutselig skyer ned eller kanskje det er tåke eller lyset reduseres, du vil kanskje legge merke til at du ikke fanger opp mange detaljer eller definisjoner og derfor kjøreopplevelsen er kompromittert, så er det øyeblikket for å sette inn linsene med lite lys.

Alternativt, kanskje du har på deg linsene med lite lys og plutselig skyene deler seg og solen begynner å skinne, du vil kanskje legge merke til at ting virker for lyse og du ikke klarer å fange opp skygge og øynene dine føles anstrengte, dette er øyeblikket for å bytt til en høy-vis-linse.

Du kan bruke intuisjonen din, stole på at magefølelsen veileder deg, bare spør deg selv, kan jeg fange så mange detaljer som mulig med dette objektivet i dette været og føler jeg at jeg har maksimal synlighet  

La oss nå gå inn på prosessen med å bytte linser, her er trinnene vi anbefaler:

Trinn 1 - Forbered deg

Vi har sagt at du enkelt kan bytte linser mens du sykler hvis du er i klem og været beveger seg og endrer seg. Imidlertid anbefaler vi for sikkerhets skyld, der det er mulig, å trekke opp på siden av bakken eller vente til du er på heisen eller stoppet for en drink eller en matbit.

Oppbevar reservelinsen i innerlommen på jakken eller kanskje i ryggsekken hvor du lett kan få tilgang til linsen.

Trinn 2 - Endre

Først skyver du ut linsene du vil bytte. Den enkleste måten er at du har vernebrillene i hendene, linsen vendt mot deg. Ta tak i vernebrillene på begge sider og vri dem forsiktig. Du vil da se brillen sprette ut av justering. Da er det bare å fjerne linsen. Med den nye linsen, hold linsen over brillen, noen millimeter unna over innfatningen, du vil da kjenne magneten trekke og du kan ganske enkelt slippe den nye linsen på plass.e.

Trinn 3 - Nyt

Det er det, du er klar til å gå. Vi fortalte deg at det var et raskt skiftende linsesystem!

 

Det er det for vår hurtig-fire guide til hvordan du bytter brillelinse. Du er nå klar til å sykle med total synlighet, komfort og stil.

How to change your goggle lens

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.