Hopp til innhald

Handlevogn

Handlekurven din er tom

2023 Best Snowboarding Goggles for Men

2023 Beste snøbrettsbriller for menn

På jakt etter dei beste skibrillene for menn? Sjekk ut våre toppval for skibriller av høg kvalitet som tilbyr utmerka beskyttelse og sikt på skibakken.

Enten du er ny innan snøbrettsporten eller skikøyring, eller ein erfaren profesjonell, er ein av hovudsakane du vil møte på fjellet synsvidde. Det kan vere ein heilt klar dag, grått og overskya eller relativt klart men med litt regn - uansett vær, å kunne sjå klart slik at du kan nyte fjellet er ein av dei viktigaste faktorane å vurdere. Der kjem rett utstyr inn i biletet, og når det gjeld syn, snakkar vi om dei beste brillene for menn.

Med så mange ulike linsar, UV-beskyttelsesnivå og ulike stilar, kan det vere vanskeleg å velje kva par som passar best for dine behov. Heldigvis, i denne guiden, vil vi gi deg alt du treng å vite om dei beste brillene for menn for å gjere avgjerdene dine litt enklare.

Hos Powster har vi dei beste kvalitetsbrillene for ski og snøbrettsbriller på marknaden, derfor vil vi inkludere alle våre toppprodukt for deg å bla gjennom, som våre Asteroid Bonus Zeiss Lens Snøbrettsbriller. Dette paret kjem med to kantlause SPXTRA™-linser i samarbeid med ZEISS og to brilleetui, enkelt utskiftbare via eit magnetisk hurtigskiftsystem som leverer topp ytelse under alle fjellforhold.

Nøkkelgodene med Briller for Menn

Auge dine er ein av dei viktigaste tinga å beskytte når du tilbringer timar på fjellet med ski eller snøbrett, og det er ingen mangel på grunnar til det. Frå å skjerme dei frå harde vêrforhold til å hindre rusk og potensielt skadelege materialar frå å kome i kontakt med auge og forårsake skade, ville det vere dumt å ikkje investere i eit godt par ski-briller. Vi har satt saman ei omfattande liste over punkt for å forklare fordelane med briller for menn slik at du kan vere fullt informert neste gong du skal kjøpe eit par.

Auka Synsvidde på Bakkane

Det er umogleg å seie kva for forhold som kan kome når du er på fjellet, så å sørge for at du har den beste moglegheita til å sjå kva som er framfor deg når du køyrer ski eller snøbrett, inkludert alle dei skjulte ujamnhetane og hindringane, kan berre garanterast ved å bruke briller med den beste linsjeteknologien. Med ei heil rekkje spesialiserte fargar, polariserte filter og speilbelegg, er våre Powster-briller for menn designa for å handtere mengda lys som treffer auga dine, forbetre djupet ditt og førebu deg på kva som helst som kjem din veg når du glir nedover bakkane i fart. På den måten er det ingen hindring for synslinja di slik at du kan få den beste opplevinga uansett forhold.

Best UV-beskyttelse for Menn

UV-strålar kan føre til uoppretteleg skade ikkje berre på huda vår, men like viktig på auga våre. Lange periodar med eksponering for skadelege UVA- og UVB-strålar kan vere så skadeleg for evna di til å sjå klart, og når du har med lysrefleksjon på fjellet å gjere, kan det føre til mykje augebelastning. Hos Powster er briller for menn vitskapeleg designa for å fungere i høge høgder der sola er mest framståande, og gir 100% beskyttelse mot skadelege solare UVA- og UVB-strålar opp til 380 nanometer. Ta vår Pulsar Bonus Lens Green Lens Ski Goggles Zeiss SPXTRA™ Lens for eksempel, som har alle eigenskapane du treng for å beskytte auga dine, og sjå på ditt beste.

Komfortable Briller for Menn

Det er ingenting verre enn å vere midt i skikøyring eller snøbrettkøyring og brillene dine sklir ned og fell av ansiktet ditt. Det er ikkje berre utruleg ubehageleg, men det kan gjere ein verkeleg god tur til ein katastrofe. Våre Powster-briller er forma for å passe alle slags ansikt, slik at du kan køyre fjellet utan frykt for at dei skal løysne og forårsake problem for deg. Enten du likar fristilskikøyring, konkurransekøyring eller berre vil prøve deg på sporten i ditt eige tempo, er det avgjerande å ha eit par briller som sit perfekt og blir på. Prøv vår Zenith Bonus Lens Best Ski Goggles Case Zeiss SPXTRA™ Pro 3L Lens for den ultimate passforma.

Korleis velje rett linsfarge for menns briller

Mykje av dette kjem ned til å ha rett linsfarge for dei forholda du køyrer ski i, og å vite kva som vil hjelpe deg å prestere på ditt beste. I hovudsak har kvar farge eit anna formål når det kjem til å kontrollere mengda lys, samt korleis det når auga dine. Det er viktig å merke seg at dei alle vil vere til hjelp for å gjere det enklare å sjå klart når du køyrer - nokre fungerer berre betre for visse forhold enn andre. På den positive sida, kjem mange av våre polariserte briller her hos Powster med utskiftbare linser, som th.

Brune og ravfarga linser

Den viktigaste fordelen med brune og ravfarga linser er at dei aukar kontrasten og djupneperspektivet for å få alt til å sjå litt lysare og mykje skarpare ut. På grunn av dette er dei ideelle for sportar som ski, sykling og fotturar.

Grå og røykfarga linser

Ein flott mellomting både moteriktig og når det gjeld funksjonalitet, grå og røykfarga linser hjelper til med å gi ekte fargeoppfatning ved å redusere lysstyrken frå sola og alt den reflekterer. Ideell for lyse og duse dagar, er dei eit flott val for alle generelle utandørsaktivitetar, som våre Pulsar Leon Vockensperger Special Editions Bonus Zeiss Lens Silver Lens Ski Goggles.

Rosa og lyserosa linser

Dei er ikkje berre ein av dei penare alternativa når det gjeld farga linser, men rosa og lyserosa farga linser er faktisk super effektive til å redusere blå lysstraumar og auka kontrasten i dårlege lysforhold, samt forbetre djupneperspektivet. Prøv dei på fjellet og sjå sjølv med våre Twilight Extra Wide Field Best Ski Goggles!

Gule og oransje linser

Likt brune og ravfarga linser, jobbar gule og oransje linser med å forbetre kontrasten og djupneperspektivet, men spesifikt i dårlege lysforhold som skyet eller tåkete vær. Ein utsiktforsterkar, dei er flotte for aktivitetar som ski og snøbrettkøyring.

Zeiss Snøbrettsbriller for Menn

Vi forventar ingenting anna enn det beste frå produkta våre for menns briller, og det bør du også. Derfor har vi adoptert nokre av dei beste linsjeteknologiane og dei mest komfortable brillerammene på marknaden slik at du ikkje treng å gjere nokon kompromiss på fjellet. Vi presenterer vårt utval av Zeiss Snøbrettsbriller for menn - den einaste måten å ta spelet ditt til neste nivå på bakkane. Vil du vite kvifor? Vi skal snart gi deg alle detaljane.

Zeiss Sonar-teknologi

Det kan høyrest komplekst ut, men ideen er eigentleg ganske enkel. Ein innovativ farge skapt av Zeiss Sunlens i Italia, linsa gir den klareste visjonen i alle typer lys- og vêrforhold, enten det er grått og overskya eller det ikkje er ein sky på himmelen.

Linsjeteknologien fungerer for å forbetre farge og lysstyrke, samtidig som det gjer det enklare å sjå hindringar framfor deg når du køyrer. Den spesielle kurva på linsa lèt blått lys kome inn når det trengs, men balanserer det med å undertrykke lyset slik at du kan sjå det som er framfor deg mykje enklare. Du kan oppleve forskjellen sjølv med vår Supernova Balanced™ Toric Lens Best Ski Goggles.

Magneto Magnetisk Linseskiftsystem

Vi veit kor irriterande det kan vere å bytte mellom ulike typar lys og ver utan moglegheit til å justere skibrillene dine. Det er akkurat derfor vi har introdusert Magento Magnetic Lens Change System. Med 24 svært sterke magneter plassert rundt kanten av kvar linse, er det enklare enn nokon gong å bytte linser for å passe til omgjevnadane du er i, og unngå risikoen for at linsa fell ut.

Berekraftig Amalgate™-ramme

Komfort er viktig, spesielt når det kjem til ski og snowboard. Vi har skapt eit par skibriller med ein slitesterk tolagsramme laga av bærekraftige materialar som er meir komfortable enn andre alternativ og sterkare enn nokon gong. Utstyrt med firelags skum med vårt eige POW-lymer-materiale, kan støtkrafta reduserast med opptil 40 % – og tilbyr deg enda betre beskyttelse gjennom heile sesongen. I tillegg er vår Spxtra Pro Lens laga av banebrytande trelagskonstruksjon som gir eneståande duggmotstand og den ultimate synsforbetringa.

Det spelar ingen rolle om det er ein gutetur til snødekte fjell eller ein familietur for alle ferdigheitsnivå å nyte, éin ting er sikkert – du kjem til å ha ein mykje betre tid om du kan nytte deg av vår liste over dei beste skibrillene for menn. Frå å forbetre synet ditt til å beskytte auga dine mot skade, framheve dybdesynet ditt eller berre sjå stilig ut når du er ute og gjer det, har vår Powster-serie deg dekt for neste store ski- eller snowboardtur. No som du har all informasjonen du treng for å velje den beste skibrille for deg, er det på tide å byrje å gjere deg klar for ein fantastisk sesong i bakken.

Legg igjen ein kommentar

Alle kommentarar vert modererte før dei vert publiserte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.