Skip to content

Cart

Your cart is empty

Why Protecting Your Eyes is So Important When on the Slopes

Hvorfor det er så viktig å beskytte øynene når du er i bakken

Beste yogaøvelser for snowboardere Reading Hvorfor det er så viktig å beskytte øynene når du er i bakken 4 minutes Next Powster Ambassador-Sertifisert - Mortiz Boll

Hvorfor det er så viktig å beskytte øynene når du er i bakken

En av grunnene til at Poster laget vårt utvalg av bestselgende briller, var for å beskytte et ofte oversett aspekt ved skitøy, øynene!

Det ville være feil å plutselig begynne å rangere kroppsdeler, men hvis det var en populær avstemning ville synet ditt vært ganske høyt på alle organ- og lemmerbeskyttelseslister. Men hva kan fange deg når du er i bakken Powster er her for å bryte ned hovedtrusselen mot visjonen din for denne ukens Powster-blogg!!

Se opp for UV-stråler

UV-stråling er en del av den naturlige energien som produseres av solen. På det elektromagnetiske spekteret har UV-lys kortere bølgelengder enn synlig lys, så øynene dine kan ikke se UV, men huden din kan føle det. Korneaskade, grå stær og makuladegenerasjon er alle mulige kroniske effekter fra UV-eksponering og kan til slutt føre til nedsatt syn. Øyelokkhuden er også den tynneste av hele kroppen, noe som betyr at UV-skader inkludert tørrhet, rynker, fremhevede hudfurer, slapphet, tap av elastisitet og flekkete pigmentering kan oppstå rundt dette sensitive området!

Det ekstra snønivået skaper, som vi alle vet, en naturlig refleksjon, og akselererer UV-skadene som kan skje her når du er i bakken. Faktisk i høyere høyder reflekterer solen enda sterkere på snøen, og UV-stråler er sterkere siden det er mindre atmosfære som filtrerer dem bort.

Sterkt lys = dårlige tider

Enten du er på brettet eller på ski, er ikke lyseksplosjonen som skjuler synet bare en UV-fare, synet og synet vårt er en av de primære (om ikke den primære) sansen når høyt oppe i fjellet, og en tap av syn på grunn av gjenskinn fra solen kan være forskjellen mellom et perfekt utført trekk og deg som ligger i en haug i snøen.

Dårlig vær = enda verre tider

Solen kan forårsake sporadiske problemer, men fjellsidene kan gjøre sikt vanskelig eller umulig til tider, og det er til og med med et Powster-godkjent sett med vernebriller på! Å håndtere nedbør i luften kommer inn i øynene til skiløpere eller brettkjørere mens de går nedover fjellet, kommer til å bli en del av livet i skisesongen, og god sikt er et must i bakkene.

Så hvordan beskytter du deg selv i n'te grad når du er på ski. Vel for en gangs skyld er det et enkelt spørsmål å svare på! Hos Powster har vi brukt flere tiår på å undersøke, lage og teste det aller beste utvalget av solbriller og vernebriller bygget for bakkene, alle med en rekke funksjoner bygget rundt å beskytte kundene våre mot skjult syn, samtidig som de gir overordnet komfort og kvalitet..

Bare ta en titt på noen av funksjonene som finnes i våre SPXTRA linsebriller:

SPXTRA-objektivs

SPXTRA-linsen utvikles med ZEISS gir forbedret syn, gir bedre lesing av terrenget, spesielt på dager med hvithet

Dobbeltlinsepakke

Leveres med to SPXTRA-linser, en for solfylte dager og en annen for overskyet / tåkete forhold. Bare den solfylte linsen kommer med premium speilbelegg

Dobbel lag linse

Hvert SPXTRA-objektiv bruker toppmoderne dobbeltlagslinseteknologi for å minimere risikoen for dugg eller frosting på baksiden av linsen

MaglockTM

Magnetisk linsebyttesystem. Bruker noen av de sterkeste magnetene på markedet for raskt linseskift og økt sikkerhet

Ekstra bredt synsfelt

Sørg for bredt perifert syn for å unngå farer

Trelags skum

Lever en sømløs duggfri passform

Ri-Pel antismuss- og vannbehandling

Beskytter mot smuss, vann, svette, salt, olje og støv, og gjør også linsene lettere å rengjøre

Komplett UV-beskyttelse (UV 400)

Brillene gir fullstendig beskyttelse mot skadelige UVA- og UVB-stråler.

Vil du se mer Gå videre til powersterstudios.com!

PULSAR:https://powsterstudios.com/products/pulsar

Leave a comment

All comments are moderated before being published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Promotions, new products and sales. Directly to your inbox.